Preda nu va candida la o funcție în Biroul Permanent Național al PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, vineri, că nu va candida la o funcție în biroul Permanent Național al PDL, şi asta pentru că „scorul foarte slab” obţinut de moţiunea pe care a sprijinit-o la alegerile pentru şefia partidului nu-l îndreptăţeşte.

„Nu, nu sunt îndreptăţit de scorul foarte slab obţinut de moţiunea pe care am susţinut-o (moţiunea Monicăi Macovei, „Reformiştii” – n.r.) şi nu voi candida. Statutul PDL vorbeşte de o reprezentare proporţională a moţiunilor în structura de conducere a partidului”, a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul consideră că luptele în PDL trebuie să înceteze și ca opoziția trebuie să înceapă lupta politică împotriva USL.

„Eu cred că războiul intern s-a terminat şi că de acum trebuie să înceapă serios şi fără fisură opoziţia necruţătoare faţă de USL. Cred că nu mai trebuie să întârziem cu dispute interne în acest moment, pentru că am afecta în acest fel jocul democratic din România, fiindcă avem responsabilitatea Opoziţiei în acest moment. Electoratul nu ne-a dat un mandat să facem un război permanent în PDL. Electoratul ne-a dat mandatul de a face opoziţie”, a subliniat europarlamentarul PDL.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.