Festival internaţional de fitness Kangoo Jumps

Festivalul Internațional de Fitness Kangoo Jumps este un eveniment asemănător convențiilor sportive, ce va avea loc pe 19 și 20 octombrie, la București.

Vă invităm să participați la primul festival organizat de Kangoo Club România în colaborare cu Kinga Sebestyén, un festival ce are ca scop promovarea unui stil de viață mai sănătos prin sport și timp liber. Sunt așteptate 1500 de persoane din peste 20 de țări, care vor participa la diferite programe susținute de instructori internaționali, programe precum Kangoo Jumps, Pilates, Zumba, Tae Bo, Steel Programs, Capoeira, Bokwa și multe altele.

Printre trainerii stilurilor ce vor fi prezentate se numără Sifter Timea din Ungaria, Tatiana Demiralp din Cipru, Oxana Moșescu din Ucraina, Ana Maria Guther din Irlanda sau Camelia Dinu din România, instructor pentru copii.

Două zile de sport vă așteaptă să descoperiţi latura fitness-ului și a aerobicului, pentru cei de doresc o carieră în domeniu sau pentru cei care vor să aibă o viață mai sănătoasă.

Evenimentul va avea loc la World Trade Center din București, iar intrarea costă 300 de lei.

Ei bine, dacă aveți frați, surori cu vârstele cuprinse între 6 și 12 ani, puteți să-i aduceți, aceștia beneficiind de intrare gratuită.

Ruxandra BOBLEAGĂ,  ruxandrabobleaga.wordpress.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.