Flutur: Antonescu se află într-o lesă politică foarte strânsă

Președintele organizației județene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că USL îşi foloseşte energiile pentru certuri interne, nu pentru a găsi soluţii la problemele României arătând că preocuparea fundamentală a Uniunii este să scuze eșecurile guvernării. Flutur constată că liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu practică asiduu teleguvernarea și își fac concurență unul altuia din studiourile de televiziune.

”Încrederea dintre PNL și PSD s-a fisurat grav din cauza scandalului numirii procurorilor. Victor Ponta şi Crin Antonescu rămân împreună nu pentru interesele ţării, ci pentru interesele lor personale: Ponta vrea să fie în continuare premier, iar Antonescu vrea să ajungă preşedinte. Cuvântul care descrie cel mai bine guvernarea USL este haos. Preţurile au crescut, şomajul a crescut, fiscalitatea a ajuns împovărătoare, mari societăţi sunt în pragul falimentului, dar USL se ocupă cu certuri interne. Problemele românilor nu sunt pe agenda USL. În fiecare seară, pe posturile de televiziune, rulează câte un nou episod din scandalul Ponta-Antonescu. Românii primesc circ în loc de soluţii. Scandalul din USL are drept rezultat concret o tot mai proasta guvernare”, a spus secretarul general al PDL. Potrivit lui Flutur, dependenţa electorală de Victor Ponta şi PSD e evidentă şi îl irită pe Crin Antonescu, mai ales că partenerul său nu pierde ocazia de a-i reaminti acest lucru.

”Declaraţia lui Ponta “Fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţiale” a fost făcută pentru a-i reaminti lui Antonescu faptul că se află într-o lesă politică foarte strânsă, iar fără USL e un prezidenţiabil fără şanse”, a mai spus Flutur.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.