FRF: Finala Cupei României se va disputa la 1 iunie, iar Supercupa României la 10 iulie

Federaţia Română de Fotbal a stabilit în cadrul şedinţei de miercuri datele şi locurile de disputare pentru finala Cupei României şi pentru Supercupă.

Astfel, Finala Cupei României se va disputa la 1 iunie, iar Supercupa României la 10 iulie. Cele două partite se vor juca pe Național Arena, a anunțat, președintele FRF, Mircea Sandu.

În cadrul ședinței s-a discutat și situația a cinci jucători de la clubul Rapid București, care au solicitat ajutor în privința salariilor pe care nu le-au primit.

”Din păcate noi nu putem să-i protejăm decât moral şi cu anumite sfaturi de unele probleme cu care se confruntă. Sfatul nostru, faţă de intenţia lor de a numai juca în campionat, a fost să joace meciurile pe care le mai au de desfăşurat în campionat şi să-şi negocieze încheierea contractelor de muncă după ultimul meci din campionat. Vina nu le aparţine dacă ei participă la jocuri, dacă vor solicita falimentul clubului sau în situaţia în care nu plătesc, nu vor fi programaţi, datorită celor care conduc clubul”, a spus Mircea Sandu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.