Fructul Oprit! (Forbidden Fruit) by Remus CERNAT (69)

EXCLUSIVITATE

17 ani! Ce vârstă frumoasă!pentru un băiat! Fetele sunt o jale la 17 ani! Strică tot ce ating, stări de nervozitate, angoase, panică, ciclu, crize de personalitate etc. Nici nu vreau să vorbesc despre ele; n-am atâta spaţiu ..;} Dar pentru un băiat la 17 ani parcă se deschid Cerurile! O infinitate de oportunităţi, pârtii de lansare în orice (şcoală, profesie, iubire!) Vârsta la care ne dau tuleiele; mă rog, la unii ne-au dat tuleiele mai devreme; vârsta la care ne dăm cu lama de ras pe faţă ca să ne dispară puful ăla caraghios şi să părem mai mari de vârstă, mai duri! Vârsta la care ne mai apare câte un coş pe faţă exact la prima oră cu profa aia tare de engleză care vine cu taioarele alea mulate! Sau profa aia tânără de sport care vine cu blugii ăia strâmţi ! Sau de chimie, cu halatul ăla alb, decoltat şi generos care miroase a Chanel 5! Vârsta la care erecţiile ne tulbură nopţile! Şi dimineţile! Şi mare parte din după amiezi! Ce să zic, ne strică cam toata ziua! Vârsta la care dreapta o ia razna, e mult mai dezvoltată decât stânga! Care a avut inspiraţia să facă serios sport ăia s-au mai scos! Ăia şi-au mai redistribuit energia! Unii am făcut mai multe sporturi deodată, că aveam mai multă energie!

Şi după atâta … aaa.. cum să-i spun, antrenament, ajungeam să ne îndrăgostim de profesoarele acelea! De toate! (că nu prea făceam diferenţa)! Şi uneori visele deveneau realitate!

Acum urmează o discuţie foarte delicată cu nuanţe Gerontofilice şi Pedofilice în care o să-mi urc în cap o gramadă de părinţi grăbiţi şi neliniştiţi, puritani şi oameni ai Bisericii! V-aş rămâne îndatorat dacă aţi citi pân` la capăt înainte de a arunca cu piatra!

Aşadar, sunt total împotriva pedofiliei, am o lucrare cât o epopee pe această temă (vezi Ora de Muzică) însă vorbind despre atracţia unor bătrâni pentru copii în speţa mea nu poate fi vorba de pedofilie! Superbe profesoare de 25-27 de ani nu pot fi considerate bătrâne şi nici copiii de 17-18 ani nu mai sunt copii! Nici cei de 16 ani nu mai sunt chiar copii! Unii am început studiul mult mai devreme! Io unu, mă jucam de-a mama şi de-a tata, şi de-a doctorul pe la 5 ani! Am copilărit la Vaslui, ce pretenţii aveţi?! Eram săraci, n-aveam jucării. La 14 ani făceam bişniță cu cărţi de joc nud şi reviste pentru adulţi de buzunar! Iar la 15 ani închiriam cu ziua un videoplayer VHS şi adunam 20-25 spectatori (prieteni, rude, vecini) într-o cameră de apartament şi dădeam 12 ore film (bătaie, împuşcături, karate, comedii şi, evident, ultimele 3 ore porno!

Păi în condiţiile astea, la 17 ani , când colcăiau hormonii în noi ca într-o hidrocentrală să zicem Bogdaproste că nişte doamne cumsecade s-au milostivit  de noi şi ne-au învăţat din bob în bob amorul! Legea condamnă, Biserica şi ea! Legea n-are dreptate, Biserica are, dar iartă! Să le dea Dumnezeu sănătate la femeile alea care s-au sacrificat pentru noi … din milă, aş putea spune, că eram vraişte, cineva trebuia să ne educe şi pe noi cumva! Nu poți face practică cu părinţii! Trebuia să învățăm şi noi despre igienă, parfum, răbdare, preludiu, diverse tipuri de sărut …despre generozitate ştiam, la noi, moldovenii, generozitatea e religie; apoi mai târziu, mult mai târziu, limbajul trupului, stil, eleganţă, gestică, tandreţe, poezie, aşteptare, acel stat la pândă demn, în care faci din priviri să vină iepuraşul  la tine și să te roage să-l mănânci! Evident că n-accepţi din prima!… Tăntălăule ! ;}

Nu e acelaşi lucru la fete! De ce? Că voi, oricum, vă stricaţi mai repede! De ce sunt 60% femei pe Terra şi bărbaţi abia 40%? Pentru că voi sunteţi mai perisabile, şi băieţii trebuie să aibă de unde alege! Băieţii aleg! Fetele au opţiunea Reject!  Şi pentru că voi sunteţi oricum mai dezvoltate ca noi băieţii pe toate planurile! Sunteţi cu 2 ani înaintea noastră! Asta până la 18 ani! Între 18-20 de ani suntem cam la egalitate! Apoi voi rămâneţi acolo un timp… şi noi tot urcăm…;}}}  Şi cu toate astea tot ne încălecaţi la un moment dat şi notat  cu T … uneori fără  nici un pic de logică!…alteori cu o logică impecabilă!

Dacă aş avea un băiat de 17 ani aş plăti pentru el o profesoară de asta pentru un set de ore private! M-aş spovedi, aş face canonul, dar copilul meu ar avea clasă! Însă dacă aş avea o fată aş trage cu dinţii de ea să rămână virgină până la căsătorie! Centură de castitate cu GPS, senzor de umiditate, tot de trebuie! Nici nevastă-mea n-ar scăpa fără! De aia probabil n-am nici una, nici alta! ;}

Nu confundaţi cu casa de curve! Cu Felinarul roșu! Ferească Dumnezeu! Aia e gravă! Ăla e drumul spre iad! Dacă o profesoară are una, maxim două experienţe de acest gen în carieră, fetele de la Casa de Piatră au câte 10 pe zi! şi un an are 365 de zile! Dar 10 ani? Vă imaginaţi câte ziliarde de animale sălbatice sunt pe acolo?

Pentru un băiat e jenant să fie neîndemânatic, trebuie să fie sigur pe el,  iar această siguranţă nu se dobândeşte decât prin practică! Teoria nu face prea multe parale! Pentru o fată cu cât e mai începătoare cu atât e mai bine! Slavă Domnului că mai putem să vă învăţăm şi noi câte ceva! NU vă faceţi griji, dacă vă îndrăgostiţi o să fiţi perfecte! O femeie îndrăgostită face tot ce trebuie! Şi amintiţi-vă suratelor că nu aveţi o bogăţie mai mare decât fecioria voastră! Şi nici un cadou mai important pentru soţul vostru nu există! Veţi fi iubite şi respectate TOATĂ viaţa pentru asta!

În imagine, elevul spune profesoarei: “Sărumâna Doamnă, m-a trimis tata să vă dau un miel! “

PS 1 O cheie care deschide toate lacătele e o cheie Fermecată şi, implicit, foarte valoroasă! Un lacăt care se deschide cu orice cheie e total nefolositor!

PS 2 Talmudul – “Aboda Sarah 37a: „O fată non-evreică careare doar 3 ani poate fi violată.” ASTA e pedofilie!

PS 3 Când mă gândesc că o mână de poponari, pedofili şi traficanţi de organe ţin frâiele acestei ţări, mi se face un pic ruşine că ne tragem din străbuni traco-geto-daci războinici! ;(

https://www.facebook.com/OchiulMinti2017/posts/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofiliaev/2453978368008821/

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Remus Cernat – actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta vizuală pop art.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte… aparent, până aflăm că toate au Morala Ortodoxă! Şi atunci nu mai sunt mărunte!

 

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Consider că arta (de orice gen) fără Morală Creştină e total inutilă! În cel mai fericit caz!… căci, în general, e nocivă, dar pentru că e atât de vicleană şi subtilă trece ca fiind “elitistă”! E aşa ca satana care vrea să ne convingă că nu există!

Cum la fel de nocive au fost Renaşterea şi Iluminismul, aceste ferestre Overton pentru urgiile de azi! Să scoţi tu pe  Dumnezeu, Făcătorul Cerului şi al Pământului, din centrul existenţei umane şi să bagi omul, această râmă târâtoare şi neputincioasă (care suntem cu toţii) e o prostie infinită! Dezvoltăm altădată!

Ca pictor-sculptor-artist vizual Pop Art sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită. Sper să schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri şi câte o povestioară.

… apropo, cei care căutați artă progresistă, new age, dadaistă, abstractă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Nu mă pricep şi nu înţeleg arta nefigurativă. Fascicole infime de erotism? Posibil, dar în cantitaţi neglijabile, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !” Am fost şi eu odată demult, în precambrian, dansator exotic. Glumesc, nu există precambrian şi nici o altă era geologică, lumea are 7500 şi ceva de ani de la Facere! Bulversaţi? Mă bucur, un motiv în plus să mă urmăriţi căci acum sunt omul LUI!  Amin!

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.