GALA GESTURILOR DE SUFLET ÎN SĂNĂTATE MINTALĂ, ediţia a VIII -a

Marţi, 22 octombrie 2013, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Fundaţia Estuar organizează cea de-a VIII–a ediţie a « Galei Gesturilor de suflet în sănătate mintală » la Hotel Caro.
Gazdele Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală, ediţia 2013, vor fi Daniel Georgescu (Escu) şi Dr. Cristian Andrei, preşedintele Fundaţiei Estuar.
Gala Gesturilor de suflet în sănătate mintală are ca scop celebrarea celor 20 ani de activitate în domeniul sănătăţii mintale a Fundaţiei Estuar şi recompensarea celor care şi-au adus contribuţia în sănătatea mintală.
În cadrul Galei Gesturilor de Suflet în Sănătate Mintală vor fi premite persoanele publice, specialiştii, angajatorii şi voluntarii pentru contribuţia acestora la îmbunătăţirea situaţiei în care se află semenii noştri cu probleme de sănătate mintală.
Premiile anului 2013 vor fi acordate persoanelor care în perioada 1993 – 2013 au contribuit la îmbunătăţirea domeniului sănătăţii mintale din România, care au susţinut prin orice mijloace campanii în favoarea persoanelor cu dizabilităţi sau care au încadrat în muncă persoane cu probleme psihice.
Mai multe informaţii cu privire la eveniment http://www.galasanatatiimintale.ro/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.