“CÂINII” AU FOST ÎMBLÂNZIŢI LA GIURGIU

ASTRA GIURGIU CÂŞTIGĂ MECIUL CU DINAMO ŞI RĂMÂNE PE LOCUL 2 ÎN CLASAMENT
PRIMA ATINGERE A GAZONULUI GIURGIUVEAN DE CĂTRE DINAMO BUCUREŞTI ÎNTR-UN MECI OFICIAL DIN LIGA I S-A SOLDAT CU UN EŞEC. ÎN FAŢA A PESTE 4.000 DE SPECTATORI, ASTRA A REUŞIT SĂ SE IMPUNĂ CU 2-1 LA CAPĂTUL UNUI MECI CARE A AVUT DE TOATE: ATMOSFERĂ, GOLURI SPECTACULOASE, PLOAIE DE CARTONAŞE, RATĂRI INCREDIBILE ŞI MOMENTE DE APATIE. BUDESCU A DESCHIS SCORUL ÎN SECUNDA 15, BUKARI SADAT A DUBLAT AVANTAJUL GAZDELOR ÎN MINUTUL 21, IAR LAURENŢIU RUS A REAPRINS SPERANŢELE DINAMOVIŞTILOR ÎN PRELUNGIRILE PRIMEI REPRIZE ÎNSĂ “CÂINII” N-AU REUŞIT EGALAREA.
Astra Giurgiu a învins duminică, pe teren propriu, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 2-1
Golurile Astrei au fost marcate de Budescu (minutul 1) şi Bukari (21), pentru oaspeţi punctând Rus (45)
În ciuda frigului şi a tichetelor ceva mai scumpe decât la meciurile obişnuite ale Astrei, arena “Marin Anastasovici” aproape că s-a umplut cu spectatori. Spectacol a fost şi în tribune, tonul fiind dat de cele câteva sute de fani ale dinamoviştilor care sperau într-o victorie importantă a echipei favorite.
N-a fost deloc aşa, Astra demarând în trombă şi reuşind să deschidă scorul după numai 15 secunde prin Constantin Budescu care l-a lobat pe Bălgrădean de la 40 de metri.
“Câinii” îşi arată colţii în minutul 4 prin Joel Thomas, însă fostul atacant al celor de la CS Turnu Severin şutează în Lung.
A fost un simplu foc de paie deoarece gazdele încep să atace sistematic poarta lui Bălgrădean, ratând două ocazii importante. 1.36-1.39 (Bukari1), 2.08-2.13 (Yoda).
Acestea au anunţat practic golul lui Bukari Sadat, ghanezul reluând sub bară centrarea excelentă a lui Măţel după o gafă a lui Grigore. 3.11-3.21 (gol Bukari).
Urmează accidentarea lui Fai care este înlocuit şi se părea că scorul pauzei va fi 2-0. Nu a fost de acord nou-intratul Laurenţiu Rus care a marcat cu un şut în diagonală după trei cornere consecutive ale dinamoviştilor. 6.19-6.24 (Rus).
Oaspeţii au dominat actul secund beneficiind şi de tactica lui Isăilă care a cerut jucătorilor săi să evolueze pe contraatac.
Mai mult, din minutul 80, Dinamo a rămas în zece oameni după eliminarea lui Cosmin Matei 7.14-7.21 (eliminare Matei), iar totul s-a terminat pentru trupa lui Stoican.
În urma acestei victorii, Astra rămâne pe locul secund în clasament, cu 22 de puncte, la trei lungimi de liderul Steaua. În schimb, Dinamo este pe nouă şi poate ajunge chiar mai jos după meciurile de luni seară.
Următorul joc al „astralilor” va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, în deplasare, cu CFR Cluj.

Claudiu APOSTOL

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.