Gala Green Woman 2024. UZPR și Asociația Inițiativa Ecologistă Europeană premiază performanța și profesionalismul aduse în viața publică de femei

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Asociația Inițiativa Ecologistă Europeană organizează și în 2024 împreună, ca în fiecare an, Gala „Green Woman”, care premiază curajul, performanța și profesionalismul aduse în viața publică de femei puternice și excepționale.

De-a lungul celor cinci ediții organizate până în prezent, Gala a adus în prim-plan numeroase personalități feminine cu activitate remarcabilă în diferite domenii (cultură, jurnalism, antreprenoriat, protecția mediului, profesii liberale, diplomație etc.) și implicare în activități caritabile, educative sau sociale.

Inițiativa a creat, astfel, o comunitate de femei cu performanțe recunoscute în societate, plecând de la angajamentul comun în favoarea protecției mediului promovat de inițiativa Green Woman.

În acest context, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului – 5 iunie – personalitățile feminine premiate în cadrul Galei se vor reuni într-un eveniment destinat educației pentru mediu și conștientizării pericolelor pe care agresiunile asupra acestuia le pot avea asupra vieții oamenilor și asupra viitorului planetei.

În cadrul evenimentului, participantele vor adopta un document public intitulat „Manifestul Green Woman”, ce va conține un mesaj legat de necesitatea unei mobilizări mai puternice a societății românești în favoarea protejării mediului înconjurător.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.