Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Gara de Nord – servicii online de informare a călătorilor

Publicat: joi, 27 iunie 2013

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunţă lansarea oficială a serviciului online de informare a călătorilor care pot afla în timp real ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord şi a paginii de facebook a Gării de Nord.

Sistemul online de informare a călătorilor http://www.cfr.ro/webcam.php este actualizat din minut în minut şi oferă date complete despre rangul şi numărul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de călătorie, ora de sosire/plecare, precum şi minutele de întârziere.

Acest sistem online are drept scop informarea călătorilor în mod transparent şi în timp real despre ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord. În perioada 19-25 iunie 2013, perioadă de probă a acestui proiect, Tabela sosiri-plecări Bucureşti Nord Gr A a înregistrat peste 9000 de accesări directe.

Pagina de facebook a Gării de Nord www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti a fost creată pentru publicul larg, pentru toţi cei care doresc să cunoască Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic şi cultural.

TRAIN DELIVERY este primul eveniment cultural care va fi organizat în Gara de Nord, în colaborare cu Fundaţia Cărtureşti, în perioada 28-30 iunie 2013. Gara de Nord se va transforma treptat în scenă pentru concerte şi teatru sau în spaţiu pentru artele urbane, acţiuni culturale care vor fi organizate la Peronul 14, în sălile de aşteptare sau în Salonul Oficial.

Programul evenimentelor care se vor desfăşura periodic în Gara de Nord va fi publicat pe pagina de facebook www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.

Tabela de sosiri-plecări a trenurilor în/din Bucureşti Nord este afişată online pe site-ul companiei http://www.cfr.ro/ sau poate fi accesată direct pe http://www.cfr.ro/webcam.php, iar pagina de facebook a Gării de Nord este www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.

Gara de Nord – emblemă a Bucureştilor – este cea mai mare staţie de cale ferată, unde zilnic sosesc şi pleacă peste 200 de trenuri şi deserveşte în medie 20.000 de pasageri/zi.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=8416

Publicat de la data iun. 27 2013. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Text To Speech

Meteo în țară

19 ianuarie 2019, 21:53
 

NE
Noros
1°C
14 km/h
Perceput de temperatură: -5°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:47
Apus: 17:07
Prognoza 20 ianuarie 2019
Zi
 

NE
Înnourat
3°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

VNV
Noros
-1°C
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 169.751 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team