Samsung introduce imprimantele care te ajuta imprimi imagini si documente direct de pe smartphone

Samsung Electronics Co, Ltd, a anunțat lansarea primei imprimante color cu laser cu funcționalitate NFC (Near Field Communication) și noua gamă de imprimante multifuncționale (MFP) din seria Xpress C410W, care permite utilizatorilor să imprime fotografii și documentele de înaltă calitate stocate pe smartphone-urile lor.

Noua gamă de imprimante Xpress C410W este compusă din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifuncțională color cu laser C460W, cu imprimare, copiere și scanare, precum și imprimanta color cu laser C460FW multifuncțională cu capabilități de imprimare, copiere, scanare și fax. Aceste serii C410W au fost proiectate special atât pentru casa, cât și pentru biroul utilizatorului care vrea să imprime conținut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele sunt capabile să imprime până la 18 pagini pe minut (ppm) în alb-negru și patru pagini pe minut în culori.

„Cele mai noi soluții de imprimare au la bază dorința utilizatorilor de a imprima fotografii și documente direct de pe telefonul lor”, a declarat Joosang Eun, Senior Vice President al echipei de marketing strategic, Samsung Printing Solutions. „Seria Xpress C410W care oferă conectivitate NFC este un bun exemplu al modului în care Samsung inovează piața soluțiilor de imprimare mobilă și segmentul de imprimante cu conectivitate NFC și demonstrează angajamentul nostru față de zona de cercetare, dezvoltare și proiectare a  produselor care îmbunătățesc experiența consumatorilor. Samsung va continua să extindă soluțiile NFC de tipărire mobilă pentru utilizatorii ce dețin afaceri mici și mijlocii. „

Imprimarea mobilă mai ușoară

Imprimarea nu a fost niciodată mai ușoară. Seria Xpress C410W se conectează wireless cu dispozitive mobile pentru o imprimare rapidă, integrală și convenabilă. Utilizatorii imprimă fotografii, documente, e-mail-uri și conținut web fără efort și sigur, printr-o simplă conectare a smartphone-ului lor la imprimantă. Scanarea și trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, ușor de realizat pentru că utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gamă.

Cu aplicația Samsung Mobile Print utilizatorii au acum posibilitatea de a imprima orice, de la fișiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel și prezentări PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

Utilizatorii ale căror smartphone-uri nu beneficiază de tehnologia NFC sau care nu și-au instalat aplicația Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, se pot bucura de seria Xpress C410W pentru că aceasta este compatibilă cu Google Cloud Print. Această soluție permite utilizatorilor să imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

În plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY și cei care se bucură de seria Galaxy Tab au avantajul suplimentar de a putea imprima imagini din galerie, din fișierele cu documente, de pe e-mail și pagini web.

Simplu și ușor de utilizat

Procesul de instalare al imprimantelor wireless implică de multe ori mai multe etape, conectarea imprimantei și instalarea cheii de rețea. Pentru a simplifica acest proces, cu seria Xpress C410W de la Samsung, instalarea se face în trei pași rapizi fără a fi nevoie de o conexiune USB între imprimantă și calculator.

Consumatorii pot utiliza „One Touch Button Eco” și „Easy Eco Driver” pentru a opera imprimanta în modul „eco” și pentru a economisi până la 20% din costurile totale. Modului „Easy Eco Driver” i-a fost acordat premiul „Outstanding Achievement” în inovație de la Buyers Lab în 2012.

Noua linie dispune, de asemenea, de „Easy Printer Manager”, care ajută utilizatorii ce lucrează de acasă sau de la birou să administreze software-ul, fără a fi nevoie de managerii IT de specialitate. Utilizatorii pot monitoriza starea imprimantei, cum ar fi mesajele de eroare, hârtiea, toner-ul gol și alertele de blocaj hârtie.

Culoare și design cu stil

Tehnologia unică Rendering Engine for Clean Page de la Samsung garantează rezultate de calitate profesională cu text clar și imagini vibrante, iar tonerul polimerizat face ca imprimarea color să fie izbitor de vie și lucioasă.

Noua imprimantă color cu laser și tehnologie NFC de la Samsung și imprimantele multifuncționale au primit prestigiosul premiu iF Product Design în 2013 pentru liniile ergonomice și ușurința în utilizare.

Specificații produs

 

C410W

C460W

C460FW

Funcție

Print

Print, Copy, Scan

Print, Copy, Scan, Fax

Speed_ Mono

Până la 18 ppm in A4 (19 ppm în format Letter)

Speed _ Color

Până la 4 ppm in A4 (4 ppm în format Letter)

Procesor

300 MHz

Dual CPU 533 MHz&150MHz

Memorie

32 MB

128 MB

Rezoluție

Până la 2,400 x 600 dpi (600x600x2bit)

Panou de comandă

X

LCD

Capacitate Input

150-sheet Cassette

Capacitate Output

50-sheet Face Down

Toner_Black

Cartuș 1,500 *Standard pages

(Până la 700 pages Starter Toner Cartridge)

Toner_Color

Cartuș 1,000 *Standard pages

(Până la 500 pages Starter Toner Cartridge)

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.