Geografia economica a Romaniei, in dezbaterea SUMMIT-ului G.E.a.R – 2013

 SUMMIT-ul G.E.a.R –  2013 organizat sub egida CARPATHIA BUSINESS CENTER,  va avea loc in acest an la data de 8 Aprilie, orele 18.00 in cadrul Centrului de Conferinte Auditorium Pallady.

Reunind personalitati reprezentative din mediul politic si economic romanesc, evenimentul are ca tema „Geografia economica a Romaniei” si isi propune sa supuna atentiei problematica de actualitate din economia romaneasca, prin prezentari inovative si interactive ale unor personalitati marcante din diverse sectoare de activitate.  Scopul Summit-ului este acela de a analiza noile tendinte economice, de a dezvolta strategii si proiecte concrete pentru imbunatatirea sistemului economic romanesc si de a oferi posibilitatea oamenilor de afaceri de a stabili noi conexiuni si oportunitati de business. La eveniment vor veni si Delegatii din Kosovo si Italia in vederea semnarii unor parteneriate de afaceri. 

Pe langa sesiunile de lucru, va exista in cadrul SUMMIT-ului G.E.a.R. 2013 si un targ expozitional, in Foaierul Centrului de Conferinte Auditorium Pallady.Ulterior sesiunilor de lucru, va invitam la un Cocktail si un Recital Bach sustinut de Cvartetul Home of Strings.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.