Grădina Copiilor – REdeschisă pentru cei mici

Sâmbătă, 5 octombrie 2013, Asociaţia Team Work şi Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București au REdeschis Grădina Copiilor. Și pentru că am vrut să aducem un strop de magie acestui loc, i-am invitat pe cei mici să-și pună la încercare imaginația prin picturi pe pietricele și pătrățele de lemn. Iar ei nu s-au lăsat nici de această dată mai prejos, făcând atât din capodoperele lor, cât și din evenimentul organizat special pentru ei, un adevărat succes!
Natura ne-a zâmbit și ne-a ajutat să reușim alături de voluntari să învățăm împreună despre ecologie! Așadar, sâmbătă 5 octombrie, între orele 10.00-14.00, Grădina Copiilor s-a transformat într-un atelier de pictură în aer liber. Deoarece ne-am dorit ca totul să fie cât mai aproape de mediul înconjurător, fructele şi legumele pe care le-am ales ca teme principale au fost pictate pe pătrățele din lemn și pietricele de diferite dimensiuni. Mai mici sau mai mari, dar cu toții creativi, copiii s-au distrat și au învățat prin joc și joacă dând viață unor opere de artă colorate și inedite. Cu zâmbetul pe buze, toţi cei 80 de participanți și-au luat acasă creațiile, promițându-ne că ne vor alături și cu alte ocazii similare.
De asemenea, pe parcursul întregului program, a avut loc o strângere de fonduri direcționate ulterior către evenimentele derulate de Asociația Team Work în Grădina Botanică; toţi cei care au făcut o donaţie au primit magneţi în formă de fructe, legume sau flori, lucraţi manual de membrii echipei noastre.
REdeschiderea Grădinii Copiilor a fost posibilă datorită finanțării câștigate în urma participării la concursul „Omul REînverzeşte locul”, implementat de Salvați Delta în parteneriat cu Ecopolis și susținut de Dorna. REamenajarea acestui spaţiu a avut loc în luna septembrie 2013.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.