În Europa sunt opt ţări în care prostituţia poate deveni carieră

În țările civilizate, oamenii care vor să-și schimbe cariera pot urma cursuri de reorientare profesională. În țările europene în care prostituția este legală, femeilor li se oferă posibilitatea de a urma cursuri pentru a învăța cum să-și satisfacă clienții.

Cele opt țări europene în care prostituția este legală: Olandra, Germania, Austria, Elveția, Grecia, Turcia, Ungaria și Letonia, femeile care vor să-și facă o “carieră” în prostituție au parte nu doar de plata contribuțiilor sociale, dar și de cursuri în care învață cum să își satisfacă potențialii clienți. Astfel, doritoarele pot deveni “femei de moravuri ușoare” licențiate.

La cursurile de reorientare profesională pentru prostituție din Germania, femeile nu sunt învățate cum să facă sex în modul clasic. Cursurile sunt orientate către comunitate, “școală de prostituție fiind în folosul comunității”, informează sueddeutsche.de. Femeile sunt învățate cum să își satisfacă un client cu dizabilități fizice sau psihice, fără să îl facă pe acesta să se rușineze de condiția sa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.