Începe ediţia cu numărul 13 a LicArt

Ati auzit? A inceput o noua editie, a 13-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, condus de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.
Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, trebuie sa intri imediat pe www.licart.ro si sa te inscrii in Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (anul trecut ele au depasit 15.000 de lei). Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Ca in fiecare an, creatiile din concurs vor fi jurizate de personalitati recunoscute din fotografie si literatura. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie! Da, pentru ca toti finalistii merg o saptamana la munte, la work-shop-uri si distractie!

Asadar, ca licean, ai toate motivele sa participi la LicArt! Nu amana, pentru ca fiecare luna in care inscrii fotografii sau poezii in concurs iti poate aduce premii si, desigur, o sansa in plus de a te numara printre castigatori!

————————–

Asadar, orice licean din Romania e invitat sa se inscrie pe situl www.licart.ro, la sectiunile Fotografie (alb-negru, portret, diversa) si Poezie. Mai multe detalii sunt in regulamentele aflate pe site.
Semifinalistii fiecarei luni se vor bucura de premii speciale. Lunar, fotografiile vor putea fi votate de publicul larg in cadrul unui concurs de popularitate, organizat pe www.licart.ro. Dupa cele 6 luni de concurs, Marile Jurii (formate din personalitati marcante din domeniile respective), vor desemna creatiile finaliste. Autorii acestora se vor intalni in Tabara de Creatie, organizata in vara lui 2014!

Prin urmare, cel mai mare numar de concurenti, cele mai mari premii, cea mai tare competitie! Liceeni, intrati chiar acum pe www.licart.ro si inscrieti-va! Pentru ca… nu te poti numi licean, daca n-ai trecut pe la LicArt!

Bonus!

Si anul acesta, situl www.licart.ro pune la dispozitia oricarui iubitor de fotografie, poezie, desen, grafica, eseuri, Comunitatea LicArt, in care oricine, indiferent de varsta sau ocupatie, se poate inscrie si isi poate posta creatiile. Fiecare va putea vota, comenta si sharui pe facebook sau google+ creatiile care-i plac!

Asadar, prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi.

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Samsung!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.