Începe Festivalul "Bucureştii lui Caragiale"

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, in colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Tandarica, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Universitatea Nationala de Teatru si Film si Universitatea Hyperion, organizeaza, in perioada 1 iulie – 15 septembrie 2013, cea de a doua editie a Festivalului  „Bucurestii lui Caragiale”.

Ca si anul trecut, in fiecare zi, in Centrul Istoric, in Parcul Lumea Copiilor si la restaurantul La Conu’ Iancu de la Hala Traian, vor avea loc spectacole de teatru de comedie, clasic si modern,  teatru de revista, music-hall si stand-up comedy, precum si  varietati muzicale de toate genurile, de la fanfara de cartier si muzica Mariei Tanase, pana la opereta si muzica clasica.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc luni, 1 iulie 2013, orele 19.30, pe scena din Centrul Istoric, (intersectia str. Franceza cu strada Postei, in spatele Muzeului National de Istorie a Romaniei).

PROGRAM, LUNI – 1.07.2013:

–  19.25 – 19.30 – Alai actori, papusi vivante, fanfare si costume  – deplasare catre scena festivalului situate la intersectia Str. Postei si Str. Franceza

–  19.30 – 19.45 – Conferinta de presa

–  20.00 – 21.30 – Spectacol inaugural Teatrul Masca – Centrul Istoric

–  21.30 – 23.00 – Spectacol inaugural Trupa Union – Hala Traian

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.