Începe o nouă ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”

Un număr impresionant de tineri pianiști din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 6 și 26 de ani se vor înfrunta în cadrul singurei competiții muzicale din România. Concursul va avea loc la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, la finalul acestei săptămâni.

Juriul format din prof. univ. dr. Vlad Dimulescu – pianist concertist şi director al departamentului instrumente cu claviatură din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Monica Isăcescu – doctor în muzicologie, realizator Radio România Muzical şi iniţiatoare a proiectului “Zilele Lipatti” şi Sebastian Gheorghiu – director ExcesMusic, director al Festivalului „ICon Arts” şi unul dintre cei mai activi organizatori de proiecte culturale din România, va urmări evoluția muzicienilor veniți de la Timișoara, Pitești, Cluj, Ploiești, Bacău, Focșani, Galați, București, dar și a studenților ce vor veni de la universități importante din Olanda și Finlanda.

Câștigătorul din acest an al Trofeului ”Dinu Lipatti” va primii premiul de 5000 de lei și va fi invitat într-un turneu de concerte și recitaluri care se va desfășura sub titlul ”Drumul spre celebritate”, astfel i se vor deschide porțile spre o carieră importantă.

Evoluţiile concurenţilor vor fi înregistrate şi difuzate pe frecvenţele naţionale ale Radio România Cultural, iar gala competiției, care va avea loc dumincă 2 aprilie 2017, de la ora 12, intrarea fiind liberă, va fi difuzată live de EnjoyTV pe site-urile: http://enjoytv.ro/ și https://drumulsprecelebritate.wordpress.com/.

Amănunte pe: http://drumulsprecelebritate.wordpress.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.