Întâlnire cu Dodi și Roni : Supraviețuire prin camuflaj

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Uninvented Kids îi invită pe copii la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni sâmbătă, 8 aprilie de la ora 11.00, la sediul Muzeului din Șos Kiseleff nr.1.  Cei doi exploratori neînfricații vor face echipă cu Andreea Drăghici, o tânără cercetătoare de la Muzeu.

Dacă în întâlnirile de până acum cei mici au făcut cunoștință cu prieteni dragi din poveștile copilăriei, au fost plecați împreună într-o călătorie imaginară la Polul Sud, sau au aflat ce se ascunde sub un „strai frumos”, de data aceasta vor face cunoștință cu trei maeștri ai deghizării: cameleonul, dragonul de mare și insecta băț. În prima parte a întâlnirii, Andreea le va explica micuților faptul că aceste vietăți simpatice au în comun capacitatea de a se camufla și că ele fac acest lucru pentru a nu fi demascate atunci când își urmăresc prada, sau pentru a se ascunde de prădător.
În a doua parte a evenimentului, ca de obicei, artiștii Companiei Uninvented Kids propun o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, iar pentru cei inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre vor avea o surpriză.

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.