Întâlniri alpine, în debutul de sezon Exclusiv în România

În noul sezon Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre noi destinaţii de vacanţă şi ne prezintă oameni cu totul şi cu totul deosebiţi, oameni a căror valoare a fost remarcată şi recunoscută la nivel mondial. Exclusiv în România revine cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD şi TVR+ din 25 martie, ora 18.00.

„În acest nou sezon încercăm să identificăm şi să descoperim acele tezaure umane vii, care sunt răspândite pe tot teritoriul României şi care fac parte de acum din patrimoniul UNESCO. Primul astfel de tezaur pe care îl descoperim este Barko Etelka, din Săcele. Are peste 80 de ani, a fost profesoară şi a iniţiat foarte mulţi copii în arta încondeierii ouălor”, dezvăluie producătorul Marin Găbudean despre ediţia de debut al noului sezon.

Întâlnirea cu echipa Exclusiv în România din 25 martie începe cu prima ediţie a Festivalului de Film Alpin, care a avut loc la sfârşit de ianuarie, la Predeal. Cu această ocazie, Cristi Tabără şi colegii săi ne prezintă personaje absolut spectaculoase, cum ar fi cehul Jaros Radek, al 15-lea om de pe planetă care a reuşit să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8000 m din Himalaya fără mască de oxigen. De asemenea, îi vom cunoaşte pe românii Zsolt Torok şi Vlad Căpuşan, care au reuşit, în premieră mondială, performanţa de a cuceri un vârf din Himalaya care nu a mai fost escaladat până acum.

Tot sâmbăta aceasta, Silviu Bălan, unul dintre cei mai importanţi alergători montani din România, îl va învaţa pe Marin Găbudean cum să se pregătească pentru o competiţie. Iar Cristi Tabără va învăţa, la rândul lui, meserie de la un bucătar de renume mondial: Ştefan Bercea. Toate acestea, în premieră la Exclusiv în România, în primul episod din noua serie, un episod cu „foarte multe lucruri ieşite din comun, şi foarte mulţi oameni, şi foarte mulţi turişti, şi foarte multe maşini”, după cum mai divulgă şi gazda emisiunii, Cristi Tabără. Exclusiv în România se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+ sâmbătă, 25 martie, de la 18.00.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.