Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Intel pregăteşte “Bay Trail” pentru tabletele şi dispozitivele 2 în 1

Publicat: duminică, 16 iunie 2013

În cadrul Computex din Taipei, Hermann Eul, General Manager al Mobile and Communications Group, Intel, a dat noi detalii despre viitoarea generaţie a gamei de procesoare Intel® Atom™ de tip SoC pentru tablete (cu nume de cod “Bay Trail-T”), care va fi lansată la finalul acestui an.

Bazată pe noua microarhitectură Silvermont, noua generaţie de procesoare Intel pe 22nm pentru tablete şi ultraportabile va permite crearea de dispozitive atractive cu autonomii de peste 8 ore2 şi săptămâni întregi în standby, rulând atât pe Android*, cât şi pe Windows 8.1*.

Eul a vorbit, de asemenea, despre avântul recent şi industria smartphone-urilor şi  a prezentat soluţia multimode 4G LTE Intel® XMM 7160, aflată acum în teste finale de interoperabilitate (IOT) cu cei mai importanţi furnizori de servicii din America de Nord, Europa şi Asia.

“Dispozitivele mobile se află într-un uriaş proces de inovare şi schimbare constantă”, a declarat Eul. “Pe măsură ce ne ocupăm de creşterea lor, continuăm să investim şi să ne concentrăm eforturile în toate aspectele mobilităţii, mai ales în domeniul smartphone-urilor, tabletelor şi comunicaţiilor wireless. Capabilităţile unice ale Intel vor permite dezvoltarea de produse si experienţe variate, în acelaşi timp contribuind la modelarea pieţei în viitor”, a adăugat el.

Viitoarea generaţie a gamei de procesoare Intel® Atom™ de tip SoC pe 22nm pentru tablete şi dispozitive 2 în 1
Noile  produse Intel vor oferi procesare quad core eficientă ce dublează performanţele generaţiei anterioare, potrivit lui Eul.
Următoarea generaţie de procesoare Intel® Atom™ de tip SoC pentru tablete (cu nume de cod “Bay Trail”) aduce cea mai bună combinaţie de performanţă, capabilităţi avansate şi durată de viaţă a bateriei, a adăugat Eul. Datorită designului inovator, microarhitecturii şi tehnologiei tri-gate pe 22nm, Intel se poate adresa uşor nevoilor pieţei. Cu noua arhitectură Silvermont pe 22nm, Intel oferă o performanţă de referinţă în industrie folosind mai puţine nuclee, oferind noi caracteristici şi capacităţi elementare.

Eul a discutat despre accentul pus de Intel pe oferirea unei experienţe multimedia mai bogată prin îmbunătăţirea performanţelor grafice. A subliniat apoi avantajele noii platforme video Gen 7 care va oferi o grafică de trei ori mai bună1, cu suport DX11 pentru a susţine o paletă mai largă de aplicaţii şi jocuri.
Noua platformă bazată pe procesorul Intel® Atom™ va include securitate hardware şi McAfee Life Safe. Acestea protejează împotriva atacurilor de tip phishing şi păstrează datele personale în siguranţă.

Viitoarea generaţie a gamei de procesoare Intel® Atom™ pentru tablete va aduce beneficii atât din punct de vedere al performanţei, cât şi al productivităţii. Orice sarcină efectuată pe tablete sau pe dispozitive 2 în 1, de la editare foto la productivitate office, devine mult mai rapidă şi mai interactivă. Utilizatorii vor observa capabilităţi crescute şi o mai bogată experienţă, putând juca jocuri 3D pe aceste dispozitive elegante şi eficiente din punct de vedere al bateriei.
Odată cu Bay Trail, Intel oferă utilizatorilor pentru prima dată o platformă mobilă, flexibilă din punct de vedere al sistemului de operare, compania aducând aceeaşi performanţă pe tablete şi grafică de înaltă rezoluţie la costuri reduse.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=7826

Publicat de la data iun. 16 2013. Categorii LIFE & STYLE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 august 2019, 16:10
 

ENE
Parţial însorit
34°C
29 km/h
Perceput de temperatură: 33°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 33%
Vânt: 29 km/h ENE
Rafale de vânt: 29 km/h
UV-Index: 3
Răsarit: 6:30
Apus: 20:05
Prognoza 26 august 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
34°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

ENE
Predominant senin
18°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.647 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team
Gay Cams Livejasmin.com Wpadvanced Newspaper Theme