Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Intel recrutează 14 ingineri software pentru echipa din Bucureşti

Publicat: marți, 16 aprilie 2013

Intel Romania Software Development Center oferă 14 poziții de ingineri software și stagii de practică plătite pentru studenții facultăților tehnice din ani terminali, masteranzi și doctoranzi în cadrul târgului de joburi „Angajatori de Top”.

“Căutăm ingineri software cu experiență, pentru care avem poziții interesante în domeniul graficii, dar și al dezvoltării pe platformele Tizen, Linux și Android. Oferta Intel cuprinde, de asemenea, poziții de internship pentru studenții de la profilurile Calculatoare, Informatică, Matematică și Cibernetică, cărora le oferim oportunitatea de a lucra timp de șase luni în centrul Intel alături de inginerii noștri din întreaga lume la proiecte de cercetare și dezvoltare software de ultimă generație. Participând la aceste stagii, studenții au șansa de a experimenta lucrul efectiv într-un centru R&D de talia celui pe care Intel îl are în România, înainte de a lua decizia să plece să lucreze în străinătate. Ne dorim astfel să îi convingem de oportunitățile pe care piața locală le oferă, implicându-i în proiecte software interesante, ajutându-i să-și dezvolte capabilitățile tehnice și familiarizându-i cu sistemul de lucru specific unei structuri multinaționale”, a declarat Monica Ene-Pietroșanu, Country Manager Intel Romania Software Developemnt Center.

Aplicația pentru una din pozițiile deschise în cadrul Intel Romania Software Development Center se poate face în cadrul târgului „Angajatori de Top”, la standul Intel Software pe baza CV-ului cu cod de bare obținut pe Hipo.ro sau accesând website-ul Intel.

În paralel, Intel Romania Software Development Center derulează „Intel Summer Experience”, campanie de recrutare pentru 10 stagii de practică plătite, cu durată de trei luni, pe perioada verii, pentru studenții din anii 2 și 3.

IRSDC a fost deschis în noiembrie 2010 fiind cea mai mare investiţie derulată de Intel în România, respectiv câteva milioane de euro. Parte a Intel Software and Services Group, centrul Intel Romania Software Development Center se concentrează pe inovaţii în tehnologii open-source şi soluţii de calcul de generaţie viitoare, realizate de o echipă de aproximativ 100 de ingineri software. Obiectivul Intel este de a transforma centrul într-un hub tehnologic în Europa. IRSDC face parte din reţeaua Intel Labs, reţeaua europeană a Intel pentru cercetare & dezvoltare, alcătuită din 26 laboratoare în care lucrează peste 1.500 de profesionişti în domeniul R&D.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=4770

Publicat de la data apr. 16 2013. Categorii LIFE & STYLE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

21 octombrie 2019, 16:55
 

ENE
Predominant însorit
22°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 23°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 56%
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:38
Apus: 18:22
Prognoza 22 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 21-10-2019 Ora : 12 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 12:00 si 14:00 In zona : Județul Bacău: Bacău, Sascut, Răcăciuni, Mărgineni, Cleja, Faraoani, Podu Turcului, Corbasca, Nicolae Bălcescu, Buhoci, Filipești, Horgești, Letea Veche, Orbeni, Pâncești, Urechești, Parincea, Valea Seacă, Săucești, Măgura, Ungureni, Gioseni, Plopana, Parava, Dealu Morii, Hemeiuș, […]

Loto

Horoscop

  • 235.155 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team