Centrofarm lansează o nouă campanie medicală, dedicată prevenţiei osteoporozei

În România, una din trei femei suferă de-a lungul vieţii de o fractură osteoporotică. Mai mult, 80% dintre persoanele care prezintă risc înalt de osteoporoză şi care au suferit deja cel puţin o fractură nu sunt nici identificate, nici tratate pentru această afecţiune. În acest context, Centrofarm desfăşoară în perioada 1-30 aprilie 2013, în farmacia din Galleria GTC Buzău, o nouă campanie medicală, prin care îşi propune să identifice persoanele cu potenţial risc de osteoporoză sau care prezintă simptome specifice acestei afecţiuni.
Campania medicală desfăşurată de Centrofarm face parte din programul de prevenţie „Câştigă viaţă”, demarat anul trecut la nivel naţional. Prin activarea de la Buzău, din perioada 1-30 aprilie, se urmăreşte informarea, consilierea şi educarea persoanelor cu privire la importanţa prevenţiei şi controlului osteoporozei, precum şi evidenţierea beneficiilor adoptării unui stil de viaţă sănătos. În plus, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm vor putea beneficia gratuit de o serie de servicii medicale de prevenţie, printre care se numără osteodensitometria cu ultrasunete şi consultul medical de specialitate.
„Centrofarm are deja o tradiţie a campaniilor medicale derulate cu scopul prevenirii şi depistării celor mai frecvente afecţiuni din România. În luna aprilie, la Buzău, vom demara campania de prevenţie a osteoporozei, împreună cu Centrul Medical ANAM. Aceasta vine ca o reacţie firească la cifrele îngrijorătoare înregistrate în România în ultimii ani. Tot mai multe persoane încep să sufere de reumatisme degenerative – maladii specifice de obicei persoanelor în vârstă. Pe această cale îi încurajăm pe locuitorii oraşului Buzău să apeleze cu încredere la serviciile noastre de specialitate şi să ceară informaţii în farmacia Centrofarm din Galleria GTC Buzău.”, declară Dr. Mirela Moroşanu, Director Medical Centrofarm.
“Centrul Medical ANAM pledează pentru prevenţie. În acest sens, campania pe care o desfăşoară farmacia Centrofarm în luna aprilie pentru depistarea precoce a osteoporozei se potriveşte perfect viziunii noastre. Obiectivul principal al campaniei este informarea femeilor asupra diagnosticării din timp a osteoporozei. Ca medic, consider că osteoporoza este o reală problemă de sănătate publică. Vă aşteptăm în farmacia Centrofarm pentru a efectua gratuit testul de osteodensitometrie şi pentru a beneficia de consiliere de specialitate.”, declară Dr. Mădălina Mihăilă, Medic Specialist Medicină de Familie – Centrul Medical ANAM.
Consultaţiile se desfăşoară în farmacia Centrofarm din Galleria GTC Buzău, de luni până vineri, între orele 15:00 şi 19:00, iar sâmbăta şi duminica de la 10:00 la 18:00. Programările se pot realiza în farmacie, dar şi la numărul de telefon: 0238.439.041 sau la Tel Verde: 0800.07.03.07. Tel Verde este activ de luni până vineri, între orele 09:00-18:00.
În cadrul Programului de prevenţie „Câştigă Viaţă”, farmaciile Centrofarm au derulat în 2012 trei campanii medicale pe tema diabetului, a bolilor cardiovasculare şi a bolilor respiratorii, în timpul cărora s-au realizat peste 32.500 testări gratuite.
Campaniile medicale desfăşurate de Centrofarm au loc sub patronajul Ministerului Sănătăţii şi al Direcţiei de Sănătate Publică şi sunt accesibile tuturor clienţilor Centrofarm. În plus, posesorii de card Centrofarm au acces gratuit la peste 8.500 de servicii de prevenţie, în baza punctelor acumulate. Serviciile menţionate sunt publicate periodic în catalogul „Câştigă Viaţă”, distribuit în farmaciile Centrofarm şi disponibil online pe www.centrofarm.ro.
***
Centrofarm are o experienţă de peste 80 de ani pe piaţa farmaceutică din România. Prin campaniile medicale pe care le realizează în cadrul Programului “Câştigă Viaţă”, Centrofarm îşi asumă misiunea de a contribui la îngrijirea şi îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor şi încearcă să le schimbe atitudinea faţă de propria sănătate. Campaniile medicale dezvoltate de-a lungul timpului au ca obiectiv informarea, educarea şi prevenirea unor afecţiuni cu incidenţă ridicată precum: diabetul, bolile cardiovasculare, afecţiuni ale pielii, obezitatea, osteoporoza, alergiile respiratorii şi cancerul de col uterin.
Centrul Medical ANAM este cel mai nou şi mai modern centru medical din Buzău. Printre atuurile ANAM se numără: echipa de profesionişti serioşi, dotarea de excepţie, respectul şi grija faţă de pacienţi, confidenţialitatea şi, nu în ultimul rând, ambientul plăcut şi confortabil pe care centrul îl asigură pacienţilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.