Corul Madrigal invitat în spectacolul "Sfinţirea primăverii", pe scena Operei Comice pentru Copii

Miracolul primăverii – care s-a lăsat mult aşteptată în acest an – se face simţit şi pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, prin premiera unui spectacol-eveniment care reuneşte într-o singură seară momente de dans, secvenţe de musical, dar şi fragmente îndrăgite din opere pentru copii: SFINŢIREA PRIMĂVERII.

Vineri, 19 aprilie, 17.00, publicul este aşteptat cu mic cu mare la sediul din Calea Giuleşti nr. 16, sector 6 pentru a sărbători împreună primăvară prin muzică. Alături de soliştii vocali şi balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII spectatorii vor avea deosebita ocazie de a le aplauda pe mezzosoprana Sidonia Nica şi pe balerina Oana Popescu, apreciate în numeroase spectacole pe scene din ţară şi din străinătate. Invitat special al serii este CORUL MADRIGAL, care va evolua sub bagheta dirijorului său, Voicu Popescu.

„Încerc să dăruiesc publicului în fiecare stagiune a OPEREI COMICE PENTRU COPII un astfel de spectacol „hit” să îi spunem, în care avem într-o oră de muzică şi de frumos cele mai dragi şi mai cunoscute „şlagăre” ale teatrului nostru şi ale repertoriului de specialitate în general. Fiecare seară de acest gen este o sărbătoare atât pentru noi, cât şi pentru cei din sală, copiii cântă şi dansează cu cei de pe scenă, toată sala se bucură şi limita între public şi artişti dispare. Sfinţirea Primăverii va fi în fond o sărbătoare a muzicii pe care o vom trăi împreună, spectatori şi artişti” – a declarat despre spectacolul SFINŢIREA PRIMĂVERII Smaranda Oţeanu-Bunea, director fondator al instituţiei.

Pentru rezervarea biletelor: 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.