International Kangoo Jumps Festival – THE Days

Festivalul Internațional de Fitness Kangoo Jumps București. La cât am fugit eu de trezitul de dimineață, până la urmă m-am ales cu patru zile matinale.

Miercuri noaptea, ora 02:30, pun ceasul să sune. „Auch, iar am uitat să schimb melodia. Birdy – Skinny Love îmi aduce aminte de diminețile răcoroase de liceu.” Setez ora 08:00. Pun capul pe pernă, gândindu-mă dacă mi-am pus tot ce trebuie în bagaj.

Sună alarma! Mă dau jos din pat, mă duc la baie. „Să mă machiez? Hmmm, nu, doar puțin rimel, să nu zică oamenii ăia că sunt prea moartă…”. Plec de-acasă, spre Cami. „Prea mult trafic! Oare cum vom ajunge noi la Hotel Pullman la 9:00?”… plouă. Cami vrea să adoarmă. A trecut deja jumătate de oră și noi nici nu am intrat în pasajul de la Unirii.

Ajungem la hotel. Suntem îndrumate către sala New York. Intrăm în sală, șase persoane stăteau într-un cerc.

„Hello! I am Dorina Rigo. Complete this, please. And… this is your KJ Discovery manual.”

Cami: „Ruxi, eu la 4 trebuie să fiu la sală!”

Am scăpat ușor. Programul pe care îl știam noi era de la 09:00 la 18:00. Ne-am strecurat frumos la ora 15:00 și am plecat să pregătim surpriza pentru venirea lui Levent și a Tatianei Demiralp, prietenii din Cipru ai Trupei SobiS.

Ora 19:00, sună telefonul. Miki: „Ruxi, ei au zis că vin în vreo oră! Du-te și ia tortul și vino la sală!”

Cea de-a doua zi. Ne luăm un avantaj. Plecăm la 08:00, să sperăm că ajungem și noi mai devreme. Și da, am ajuns. De această dată, chiar trebuia să plecăm mai devreme. Ne-am dat examentul, iar la 14:00 deja eram pe drum spre casă.

Ziua 3

Deja mă simt obosită. (Nu rezist cu cinci-șase ore de somn pe noapte.) Mă trezesc la 07:00, la 09:00 începe festivalul. Machiază-te, prinde-ți părul, nu uita costumele!

După cele două zile, abia așteptam ca patul să nu mă mai alunge mai devreme decât voiam. A fost o experiență agitată, frumoasă și obositoare. Despre ce s-a întâmplat la festival veți putea citi curând pe iqool.ro, într-un articol.

După zilele petrecute la festival, meritam și noi o masă bună, nu? Chiar dacă arătam ca și când nu am fi văzut soarele de un an…

Love,

Ruxandra BOBLEAGĂ,

http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

Foto: ruxandrabobleaga.wordpress.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.