Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD

Fostul ministru de Interne Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD la Congresul din aprilie. Joi, delegaţii PSD Cluj la Conferinţa Judeţeană au adoptat chiar o rezoluţie de susţinerea a sa.

Cei peste 500 de delegaţi ai PSD Cluj participanţi la Conferinţa Judeţeană au adoptat, joi, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD din partea Regiunii de Nord-Vest.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, care a fost reales, joi, în funcţie, a declarat că Rus a acceptat să candideze.

 „Cei peste 500 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj au votat în unanimitate o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus ca vicepreşedinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest la Congresul din aprilie. Am vorbit cu liderii filialelor judeţene ale PSD din cele şase judeţe ale Regiunii de Nord-Vest şi toţi au spus că îl vor susţine pe Ioan Rus, care a acceptat această candidatură”, a spus Lăpuşan.

Ioan Rus a demisionat în iulie 2008 din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi a rămas simplu membru al partidului. El deţinuse, anterior, şi funcţia de preşedinte al PSD Cluj.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.