Jennifer Grey, din nou în „Dirty Dancing”

Studioul Lionsgate a anunţat că pregăteşte un nou film „Dirty Dancing” (1987), în care va fi prezentă şi actriţa Jennifer Grey, interpreta rolului feminin principal în clasicul din anii ’80, alături de Patrick Swayze, relatează EFE.

Jonathan Levine, care a regizat filmele „50/50” (2011) şi „Long Shot” (2019), va conduce acest proiect, potrivit consilierului delegat al Lionsgate, Jon Feltheimer.

Portalul de specialitate Deadline anunţase deja în iulie că Jennifer Grey va fi protagonistă şi producător executiv al noului proiect „Dirty Dancing”.

Filmul original, având ca temă principală dansul, dar şi iubirea pătimaşă dintre o tânără (Grey) şi instructorul ei de dans (Swayze), a avut un succes uriaş, obţinând încasări de 213 milioane de dolari la un buget de doar 6 milioane de dolari, potrivit datelor publicate de Box Office Mojo.

Dirty Dancing” a fost, în 1987, al treilea cel mai vizionat film în întreaga lume, după „Fatal Attraction” şi „Beverly Hills Cop II”.

Filmul a fost distins şi cu premiul Oscar la categoria cel mai bun cântec original, pentru piesa încă populară pe posturile de radio, „(I’ve Had) The Time of My Life”, compusă de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz şi interpretată de Bill Medley şi Jennifer Warnes.

Lionsgate a realizat deja o continuare la „Dirty Dancing”, intitulată „Dirty Dancing: Havana Nights” (2004), a cărei acţiune se petrece în Cuba, dar care a fost departe de succesul filmului original, deşi l-a avut ca protagonist pe foarte tânărul Diego Luna, aflat la începutul carierei sale.

Nu se cunoaşte deocamdată niciun detaliu despre subiectul noii versiuni „Dirty Dancing”.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.