Judecarea recursului DNA în dosarul "Valiza", amânată pentru 22 aprilie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a amânat luni pentru 22 aprilie judecarea recursului DNA în dosarul „Valiza” în care deputatul George Becali a fost achitat în aprilie 2012 pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Se pare că George Becali, Alina Florentina Ciul şi Teia Sponte nu şi-au angajat avocaţi.

De asemenea, Victor Piţurcă a lipsit de la proces, el fiind cu echipa naţională de fotbal în Olanda.

„Domnilor judecători vreau să vă spun că nu mai vreau să dau nicio declaraţie în acest dosar. Poate mă răzgândesc, dar deocamdată nu mai vreau să dau declaraţii în dosar”, le-a spus Becali celor cinci judecători ai ÎCCJ.

George Becali, Victor Piţurcă, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul şi Radu Gheorghe Marino au fost achitaţi, în aprilie 2012, de un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar DNA a declarat recurs.

Potrivit DNA, pe 11 mai 2006, George Becali, în calitate de finanţator şi acţionar al FC Steaua Bucureşti SA, i-a promis fiecărui jucător de fotbal al CF Gloria 1922 Bistriţa sume de bani cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro, pentru ca aceştia să îşi apere corect şansele de joc în meciul cu echipa FC Rapid Bucureşti.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.