Justiția moare! Bucuria nebunilor…

Un procuror, care a falsificat probe, e judecat zilele acestea si pe net, lumea se bucura. Jalnic! Tara asta e jefuita sistematic si voi dati dreptate celor ce ne-au adus la sapa de lemn, celor ce au furat flota, padurile,fabricile si uzinele. dandu-si legi singuri, legi cu portite de scapare pentru ei, prin care sa va lase cu buza umflata si voi va bucurati ?????

Lupta anti coruptie inseamna eforturi de a dovedi ca s-a comis o infractiune. TOTUL PENTRU SIGURANTA ROMANILOR. Procurorul are toate dovezile si-i mai lipseste una, tentatia e mare si beneficiarul e Poporul Roman care printr-o contrafacere de probe ar capata sanse sa-si recupereze ce a pierdut in CALITATEA SA DE VICTIMA A jafului. Procurorul „umbla” la probe si modifica pe una dintre ele demascand astfel nu un inocent ci pe vinovatul insusi. E ca  o traducere: Traduci in spiritul textului si schimbi forma sau vrei sa pastrezi forma frumoasa si atunci, modifici cu voie sau nu spiritul textului pe care il vrei tradus.

Procurorul e pentru justitie un traducator. Intr-o lume buna e inuman ca un procuror sa modifice o proba prin care un nevinovat precum Țundrea, sa faca 20 de ani de puscarie nevinovat! Dar suntem noi o lume normala? Poti sa faci curatenie intr-o cocina cu maturi si lopeti curate? Sa mentii curatenia, da, e posibil, folosind unelte mereu curate, dar sa inlaturi mizeria nu se poate decat intrand adanc cu arme si bagaje in sectorul plin de dejecții!

Al Capone a facut puscarie pentru evaziune. Istoria stie ca el a comis nenumarate crime cu sange rece dar datorita criminalitatii din acea lume, omertei, intimidarii, victimele nu apareau ca martori. Omul nu a fost condamnat niciodata pentru crimele comise, DIN LIPSA DE PROBE a fost exonerat de raspunderea lor, dar nu-l faceti pe Al Capone inocent! El insusi se mandrea cu criminalitatea lui, s-ar simti tradat de istorie, redus,umilit! Din respect pentru el, nu faceti asta! Al Capone era un criminal nu un evazionist cum l-a descris justitia. E ca si cum un pedofil prins in fapt ar fi judecat pentru ca a calcat iarba. Asta ca sa nu cadem toti de prosti. Al Capone e un criminal. Justitia insa nu a putut dovedi asta, cu mijloacele jocului penal, un joc cu pasi anume, pe care daca nu-i faci in insiruirea lor tipica de pasi ai dansului juridic, nu ai ce cauta pe ring, cu sau fara victima. Nu au fost gasite probe decat ca a furat statul.

Daca fiica voastra ar fi victima unui viol ce ati gandi despre procurorul care ar incerca sa faca nu justitie violatorului,, ci dreptate voua, prin incalcarea in stricto senso a legii??! Veti da dreptate violatorului care a lucrat perfect acoperit? Va veti indigna pentru nedreptatea care i s-a facut de catre procuror care a plantat probe incriminatoare la locul violului in vreme ce fiica dvs ar plange distrusa in camera cealalta de o saptamana? Ce-ati simti daca violatorul ar devini parlamentar si i s-ar insinua in viata , triumfator, prin televizor ,fiicei dvs?

Cu indignare, din tabara victimelor,

vă intreabă

Adrian Onicescu!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.