La “Antipa”, în spatele usilor închise: Șerpi uriași

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La “Antipa”, în spatele usilor închise.

Sâmbătă, 9 Octombrie 2013, începând cu ora 12.30, vă invităm, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată Șerpi uriași, susținută de către dr. Alexandru IFTIME, specialistul nostrum herpetolog.
***
Şerpii sunt printre animalele care au stimulat cel mai puternic conștiința și imaginaţia oamenilor. Ei ne induc teama, dar, în acelaşi timp, ne și fascinează; veninoşi sau constrictori, șerpii sunt un simbol al pericolului care ne poate pândi oricând şi oriunde. Care sunt cei mai mari şerpi din lume? Dar din România? Cât sunt ei de periculoşi pentru om? La rândul lor, sunt amenințați în vreun fel? Cum? De ce? De cine?
Iată unele dintre întrebările ale căror răspunsuri le veți putea afla sâmbătă, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

***

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa .
Informaţii suplimentare despre programele de educație: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro.
Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.