La BALAMUC, birjar! – Sergiu GĂBUREAC

Un biolog de la Universitatea Stanford (California), universitate de N-şpe stele, ne dă o veste tulburătoare. Oamenii se prostesc pe zi ce trece! Un fenomen, pe care mioriticii îl resping cu încrâncenare, dovedind, cel puţin în ultimii 23 de ani, talentul de a rata orice ţintă spre evoluţie, prin şmecherii abracadabrante. Nu ne vindem ţara! Am distrus-o noi, înşine!

Cauza prostirii generale? Comoditatea. Lipsa de reacţie. Complacerea în stilul celui cu posmagii. Oare când murim vine cineva să ne ia? întreabă, hâtru, un dâmboviţean cu IQ maxim.

Ce să ne punem la treabă genele cu care suntem dotaţi?

Crabtree, biologul în cauză (dl Google îmi spune că ar fi un crab în copac), susţine că genele ce conferă creierului capacitatea de a raţiona sunt supuse permanent mutaţiilor care nu mai sunt, însă, influenţate de factorii de mediu ostili.

Orice s-ar întâmpla, creem doar un şir de clevetiri, de stânga, dreapta, centru în toate direcţiile. Inclusiv, ulterioară. Statisticile sunt îngrijorătoare. Suntem fruntaşi pe ramură la bolile de ordin psihic. În spitale se introduce coplata!

Oamenii neinstruiti au ajuns să fie mai scumpi decât oamenii valoroşi care, se vând ieftin pentru o sinecură.

Cod roşu. Total. Realitatea românească o confirmă din plin. Din Dealul Cotrocenilor, până în Valea Plângerii Totale. Via Piaţa Victoriei. Exemple, fără număr!

Ptruuu! Vedeţi unde a ajuns Justiţia independentă a Demisului. Dacă nu ar fi fost şmecheriile Demisului, care a forţat, anterior, demisii fără ca oamenii să fie dovediţi, ulterior, vinovaţi, acum ar fi fost normal ca parasimpaticul Fenechiu să demisioneze. Am fi avut convingerea că procurorii sunt oameni verticali. Că au dovezi solide. Dar aşa, alergând cu Biblia pe uliţi, ne-am umplut de NUP-uri. Tasta 3 e supertocită! Numai anul trecut au fost peste o sută de oameni găsiţi nevinovaţi de Justiţie. Posibil o sută de vieţi distruse. Cum au fost sancţionaţi procurorii, care le-au fabricat dosarele?

Dar, pentru doamnele şi domnii din Spaţiul Schengen asta e de neînţeles. Cum e posibil ? Sau se fac că nu înţeleg?!?

Mulţi fac apel la Vlad Ţepeş. Îi anunţ cu regret. Amicul e depăşit. Îl fac ai noştri de nu se vede. Avem judecătoare de superclasă. Îl bagă la mititica pentru instigare la cinste!

Aflatoxina, cucereşte masele de bovine, cornul şi laptele au divorţat; calul e-n toate, curcanul are mărgelele tot mai vineţii; codul, infestat, apare în galantare tocmai acum în post şi nici pâinea, cea de toate zilele, nu mai e ce-a fost! Planeta înregistrează anual 200.000 de decese numai din cauza sucurilor dulci. Văd că unii folosesc şi recipientele!

Paranoia generalizată!

Media jubilează! Rating, rating, rating!

Demisul s-a dus la noul papă să prezinte mesajul Ortodoxiei Române!?! Mă umfla râsu-plânsu, când vedeam cum se înfoia întâiul Demis. Biată Românie, cu oameni sus puşi fără onoare!

Avionul, unde-i avionul?… Generali mei…

Apropo de Vatican! Un fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea declară: „nu limba română este o limbă latină, ci limba latină este o limbă românească!!!”. De când am văzut, la Roma, opt daci impunători pe Arcul lui Constatin nu mai comentez!

S-a terminat şi cu fiction-ul domnului Brown. Deşi, romanul e free o săptămână pe internet! Avem codul Francisc. Real. Descifrarea pare simplă. Cu practica e mai complicat!

Înţeleg că la ICR se pregăteşte un doctorat cu un nou subiect de maxim interes: De ce nu mai poartă bărbaţii tocuri înalte? Despre poneiul roz nimic nou! Sau a fost plagiat?

Extremiştii etnici maghiari şi-au dat arama pe faţă tocmai de ziua lor! La Covasna.  În România! Europa 2013!!!

Unii află, abia acum, despre intervenţia Managerului Şef la Cernobâl. Sau la Fukushima. Ca şi pe 15 februarie curent. Am trimis datele doar cercului restrâns de amatori de paranormal, ozn-uri, paleoastronautică.

Cine doreşte, dă un Reply!

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.