La JobTransport, punem joburile în mişcare! 8-9 noiembrie Bucureşti

JobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi, va avea loc în intervalul 8-9 noiembrie, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti. La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea, dar şi firme specializate în resurse umane şi în consiliere în carieră. Vor fi prezente companii ca TTS Group, DSV Solutions, Elite, DPD, Mailman, Transferoviar Grup, Norbert Dentressangle, Wim Bosman, Kuehne+Nagel, AMV Logistics, Dynamic Human Resources, 4Career şi Registrul Auto Român.
„Punem joburile în mişcare. Vrem să venim în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor de la Facultatea de Transporturi care sunt în căutarea unui loc de muncă. Este important ca aceştia să înţeleagă care sunt cerinţele de pe piaţa muncii şi că trebuie să se ridice aşteptărilor angajatorilor. De aceea, contactul direct cu reprezentanţii firmelor din domeniu le va fi extrem de util. Îi aşteptăm la JobTransport pe toţi studenţii care vor să se dezvolte profesional şi personal”, spune Felicia Niculae, manager de proiect. „Am primit feed-back-uri pozitive din partea studenţilor, care s-au arătat deosebit de interesaţi de organizarea JobTransport”, adaugă Felicia Niculae, manager de proiect.
Prof. univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti, subliniază importanţa organizării unui asemenea eveniment: „Vor fi două zile pline, în care studenţii şi absolvenţii de la Transporturi şi chiar din întreaga Politehnică vor avea ocazia să stea de vorbă cu potenţialii angajatori, să le adreseze întrebări, să participe la workshopuri, la prezentări de companii. Cred că toţi participanţii de la JobTransport, indiferent de care parte a mesei se vor situa, vor fi, la final, în câştig”.
Prezenţa la JobTransport le va aduce studenţilor doar beneficii. „Practic, ei vor avea ocazia să obţină un loc de muncă sau măcar să fie pe lista scurtă a posibililor angajaţi. Sunt sigur că se vor prezenta bine la interviuri, mai ales că, de-a lungul anilor de studiu, au dovedit că sunt bine pregătiţi şi că se vor putea integra fără probleme în companii”, spune prof.univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi.
Companiile participante la târg vor susţine workshopuri atractive pentru studenţi şi vor avea ocazia să explice tinerilor ce posibilităţi de angajare au în cadrul firmelor şi care sunt şansele lor de „creştere”. Totodată, companiile specializate în resurse umane vor avea ocazia să-şi îmbogăţească bazele de date şi să facă noi recrutări.
Pe lângă workshopuri şi prezentări de companii, studenţii vor avea parte şi de un „corector CV”, care îi va ajuta cu redactarea CV-urilor şi îi va consilia gratuit.
Nu vor lipsi premiile, oferite în cadrul unor tombole. „Vrem ca studenţii să se simtă cât mai bine la târg, să nu aibă emoţii prea mari când vorbesc cu angajatorii. De aceea ne-am gândit la oferirea mai multor premii, în cadrul unor tombole”, precizează Robert Barbu, coordonator de proiect.
În cele două zile de târg, vor fi oferite, prin tragere la sorţi, vouchere la un service auto, bilete la concerte sau la teatru, abonamente la fitness, şedinţe de psihoterapie on-line, cine romantice la Bucharest West Restaurant, weekend-uri la munte şi multe altele.
Vineri, 8 noiembrie, târgul va fi deschis între orele 10 şi 18, iar sâmbătă, 9 noiembrie, de la 10 la 14. Intrarea este gratuită.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.