LANSARE ALBUM: FELICIA FILIP – “FATA DIN VIS” Teatrul Național Bucureşti, 18 noiembrie

Felicia Filip lansează pe un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul ” FATA DIN VIS „, după ce, cu aproape 30 de ani în urmă, trupa Compact lansa nemuritorul hit cu acelaşi nume)..
Alintată de presă ”soprana rock a României”, artista de talie internațională FELICIA FILIP, vă invită Luni 18 noiembrie 2013, ora 20:00, la TNB, Sala Multimedia la spectacolul de lansare al celui mai nou album realizat la Casa de discuri BLUE LABEL RECORDS, “FATA DIN VIS” prezentat de către ALPHA BANK. Spectacolul va aduce la rampă o selecție personală și sentimentală din repertoriul de aur al rock-ului românesc.
Alături de unii dintre cei mai importanți artişti rock ai țării, FELICIA FILIP va oferi un spectacol LIVE regizat de Cristian Mihăilescu și produs muzical de Mike Godoroja.
„Vocea de aur” a liricii româneşti şi international ne invită astfel într-o călatorie de neuitat prin lumea celor mai cunoscute şi fredonate hit-uri ale rock-ului românesc din toate timpurile. Pe scenă îi vor fi alături: actorul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, membrii formaţiei “Compact”, Călin Pop (“Celelalte Cuvinte”), Şerban Boldijar (“Semnal M”), Adrian Bărar (“Cargo”). Producător muzical şi artistic este Mike Godoroja, iar regia artistică îi aparţine lui Cristian Mihăilescu. Vestimentaţia artistei este semnată de designerul Doina Levintza.
După modelul Montserrat Caballe – Fredy Mercury, soprana Felicia Filip este cea care a deschis drumul rock-ului simfonic în România. Începută în 1996, colaborarea cu trupa IRIS a avut un succes fulminant ce a culminat cu lansarea albumului “Filipissimia”.
De data aceasta, soprana Felicia Filip readuce în atenţia publicului zece piese care au scris istorie, piese lansate de-a lungul timpului de Compact, Holograf, Iris, Direcţia 5, Roşu şi Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx şi Mircea Baniciu.
La sfârşitul concertului spectatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu Felicia Filip în cadrul unei sesiuni de autografe.
Artista, alături de întreaga echipă plănuieşte deja un turneu de promovare a albumului „Fata din Vis” în principalele oraşe ale României.
Soprana Felicia Filip este una dintre cele mai importante voci lirice ale lumii. Presa internationala a numit-o “Diva céleste” şi “Noua Regină a Traviatei”, a cucerit toate scenele importante de pe glob şi din România şi este unica solistă care a cucerit toate Premiile Mozart.
Biletele se găsesc la Teatrul Naţional şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I şi 100 de lei categoria a II-a.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.