Laura Codruţa Kovesi, în primul talk-show tv după numirea la conducerea DNA

 

Pentru prima oară după numirea la conducerea DNA, procurorul-şef Laura Codruţa Kovesi participă la o dezbatere televizată, ca invitată a lui Mihai Rădulescu în prima ediţie a talk-show-ului La vârf. Emisiunea, care poate fi urmărită la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, se difuzează miercuri, 9 octombrie, de la ora 18.50. Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolescu este cel de-al doilea invitat „la vârf” în noul talk-show moderat de Mihai Rădulescu.

 

În plin scandal legat de decizia Procurorului General al României de a-i elibera din funcţie pe procurorii Lucian Papici şi Mariana Alexandru de la DNA, şefa procurorilor anticorupţie discută subiectul cu Mihai Rădulescu, miercuri, la TVR 1 şi TVR+. În aceeaşi emisiune, Ministrul Sănătăţii vine la TVR să explice în ce constă pachetul de sănătate pentru toţi.

 

În talk-show-ul La vârf, subiecte din actualitatea socială, politică şi economică sunt abordate în scopul informării obiective, echilibrate şi prompte a telespectatorilor, prin analize serioase, dar nu stufoase şi plictisitoare. Invitaţii vor fi „la vârf” în domeniile lor de activitate, actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti, buni cunoscători ai subiectelor în discuţie. Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 18.50, Mihai Rădulescu va avea un invitat sau mai mulţi în studio, în fiecare ediţie abordând două teme, totul pornind de la un fapt din actualitatea zilnică.

La vârf este emisiunea de miercuri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi, cu Radu Preda (luni) Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), Ora de business, cu Moise Guran (joi), respectiv Calea europeană, cu Dan Cărbunaru (vineri).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.