Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Laurenţiu Reghecampf şi Andreea Marin, cele mai mediatizate vedete în presa scrisă

Publicat: vineri, 31 ianuarie 2014

mediaTRUST prezintă topul celor mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă, în perioada 15 decembrie 2013 – 14 ianuarie 2014. Laurenţiu Reghecampf şi Andreea Marin ocupă primele locuri în clasament.
Top 10 celebrităţi
Andreea Marin se menţine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă cu 110 menţiuni. Cel mai discutat subiect în ceea ce o priveşte a fost căsătoria recentă a vedetei cu medicul Tuncay Ozturk. Bianca Drăguşanu ocupă locul doi în topul feminin cu 86 de menţiuni ce fac trimiteri la divorţul vedetei de Victor Slav şi la fostul iubit al acesteia, Adrian Cristea.
Loredana Groza ocupă locul trei în topul mediaTRUST cu 72 de menţiuni. Apariţiile cântăreţei în presă se datorează participării acesteia în calitate de jurat în cadrul show-ului “Vocea României ” precum şi concertelelor şi apariţiilor mondene.
În perioada 15 decembrie – 14 ianuarie 2014, Mihaela Rădulescu a înregistrat 58 de menţiuni în presa scrisă, ocupând astfel locul patru în clasament. Relaţia cu Alex Velea şi rezultatele pozitive pe plan profesional i-au adus Antoniei locul şase în top, cu 47 de menţiuni. Aceasta este urmată de Anda Adam care a înregistrat 43 de menţiuni. Din top mai fac parte Laura Cosoi cu 34 menţinui, Teo Trandafir cu 33 menţiuni, Nicoleta Luciu cu 32 menţiuni şi Andreea Raicu cu 31 de menţiuni.

Primul loc în topul masculin al celor mai mediatizate vedete este deţinut de antrenorului echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf. Acesta a înregistrat 197 de menţiuni, cele mai multe legate de activitatea sa în calitate de antrenor. Gigi Becali ocupă locul doi în clasament cu 179 de menţiuni în perioada 15 decembrie 2013 – 14 ianuarie 2014.
Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, ocupă locul trei în clasament cu 131 de menţiuni. Întoarcerea în ţară a lui Adrian Mutu, ca jucător al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, a primit o atenţie deosebită din partea presei. Fotbalistul se află pe locul trei în topul mediaTRUST cu 129 de menţiuni. Locul patru este ocupat de Gheorghe Hagi cu 125 de menţiuni, urmat de Mircea Sandu cu 99 de menţiuni. Dumitru Dragomir a avut 71 de menţiuni. Stefan Bănică Jr. este prezent în top cu 69 de menţiuni, urmat de Smiley cu 67 de menţiuni şi Victor Slav cu 61 de menţiuni.
Celebrităţi pe coperte
Andreea Marin conduce şi în topul apariţiilor pe coperte cu 33 de menţiuni. Gigi Becali ocupă locul doi cu 28 de menţiuni, urmat de Biamca Drăguşanu cu 26 menţiuni.

Valoarea echivalentă de publicitate (AVE)
Valoarea echivalentă de publicitate este unul dintre indicii mediaTRUST, care reflectă eficacitatea informaţiilor analizate. Cu cât este mai mare mărimea unui articol despre o companie/persoană într-un ziar anume şi cu atât mai mult costă publicitatea într-un ziar – cu atât mai mare este valoarea echivalentă de publicitate pentru cuvântul cheie monitorizat. Valoarea echivalentă de publicitate în presă este un indice care reflectă o sumă de bani care ar fi trebuit să fie cheltuită pentru plasarea unei reclame de aceeaşi mărime (în centimetri pătraţi).

Despre raport
Raportul mediaTRUST analizează gradul de popularitate al celebrităţilor româneşti, pe baza expuneriilor în presă. Cercetarea oferă, de asemenea, date privind valoarea echivalentă de publicitate (unul dintre indicii care reflect eficacitatea informaţiilor analizate) a fiecărei celebrităţi din presă. Analiza a luat în considerare publicaţii tipărite care au apărut între 15 decembrie 2013 şi 14 ianuarie 2014, monitorizate de mediaTRUST.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22959

Publicat de la data ian. 31 2014. Categorii ACTUALITATE, MASS-MEDIA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 ianuarie 2020, 17:46
 

N
Predominant senin
8°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 9°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 45%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:42
Apus: 17:14
Prognoza 26 ianuarie 2020
Zi
 

ENE
Predominant însorit
9°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
-1°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 258.366 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team