Legea salarizarii unitare, amanata inca o saptamana DOCUMENT

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca depunerea proiectului legii salarizarii in Parlament se amana cu o saptamana, timp in care acesta sa mai fie discutat de grupurile parlamentare PSD si ALDE, in conditiile in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu anuntase ca luni se semneaza proiectul de toti parlamentarii PSD si apoi se depune la Senat.

„Nu, eu nu vreau sa o depun azi. Sa mai stea o saptamana sa isi mai dea lumea cu parerea”, a spus Dragnea, înaintea sedintei coalitiei de guvernare, intrebat daca proiectul va fi inregistrat luni.

CITESTE CE CUPRINDE PROIECTUL LEGII SALARIZARII

Inmtentia domniei sale a fost confirmata ulterior de surse politice din interiorul coalitiei care au declarat, dupa intalnire,  ca proiectul va fi trimis la toate grupurile parlamentare pentru consultare inainte de a fi depus la Senat.

Anterior, ministrul Muncii a declarat, duminica, la Antena 3, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament astfel incat toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori, potrivit News.ro.

Olguta Vasilescu a precizat ca graficul adoptarii acestei legi ia in calcul o eventuala cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii inainte de 1 iulie.

Citeste și:

Legea salarizării, faza pe Parlament

Legea salarizarii unice – De unde vor face guvernantii rost de bani

Proiectul Legii salarizării unitare, obţinut de „Adevărul“

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.