Legenda Mărţişorului, prezentată la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”

Ministrul Delegat Maria Grapini continuă campania „România promovată prin legende” şi reeditează „Legenda Mărţişorului, talisman românesc” Astfel, la iniţiativa Ministrului Delegat şi în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Turism, în perioada 28 februarie -1 martie 2014 va avea loc, în Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi în Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia”, campania de promovare a ”Legendei Mărţişorului, talisman românesc”.
Campania se va desfasura in perioada 1-8 martie si in tarile in care Autoritatea Nationala pentru Turism are deschise reprezentante de promovare turistica (Austria, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, SUA, Spania), precum si la Targul International de Turism de la Berlin, unde brosura va fi distribuita celor care vor vizita standul Romaniei.

Ministrul Maria Grapini consideră oportună promovarea României prin legende autentice, mărţişorul fiind strâns legat de tradiţia româneasca si de credintele autentice pastrate in timp de poporul roman.

In perioada 28 februarie – 1 martie 2014, brosura „Legenda Martisorului, talisman romanesc” va fi oferita turiştilor romani si straini in Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, Bucuresti si in Aeroportul International „Traian Vuia”, Timisoara. Legenda va fi oferita acestora la ghiseele de check-in, pentru cei care pleaca din Romania si la ghiseele control pasapoarte ale Politiei de Frontiera pe fluxul de sosiri in tara.

Brosura prezinta legenda martisorului in sase limbi: romana, engleza, germana, italiana, franceza si spaniola. Unicitatea acesteia o da faptul ca are atasat un snur de martisor autentic, lucrat manual, pe care turistii romani si straini pot sa-l poarte ca talisman aducator de noroc, in spiritul vechii traditii romanesti.

Campania de promovare este realizata cu sprijinul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Aeroportului International ”Traian Vuia”, Timisoara, Institutului de Etnografie si Folclor ”Constantin Brailoiu” pentru autenticitatea textului si a Centrului de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei – Aeroporturi Bucuresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.