„Leyla”, noul videoclip al fetelor de la Bambi VIDEO

În plin sezon estival, Denisa și Raluca Tănase, alias Bambi, ne propun un videoclip antrenant, ”fresh”: piesa aleasă este cel mai recent hit al duetului, o melodie dance cu puternice influențe elene, cîntată de altfel în limba greacă și în română, ”Leyla”, compusă de Cătălin Dascălu.

Filmările s-au făcut într-un lan de grîu, în pădure la Afumați, precum și pe un superb yacht pe lacul Snagov. Prima zi de filmare, într-un cîmp de maci lîngă Urziceni, n-a început prea promițător: o ploaie torențială părea să zădărnicească eforturile echipei de 30 de persoane. Cu nu mai puțin de 11 mașini, echipa a blocat efectiv traficul în pădurea de lîngă Urziceni unde protagonistele trebuiau să filmeze pe biciclete. Numai că Raluca și Denisa nu se mai urcaseră pe o bicicletă de…13 ani, de cînd filmaseră videoclipul celebrului lor ”Doi ochi căprui”, iar zicala aceea cu ”Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată” nu s-a dovedit prea corectă în prima oră de filmare, mai ales că ghidonul era foarte greu de manevrat din pricina unor coșuri mari pline cu flori. Noroc cu plimbarea pe lac, relaxantă, de vacanță, așa cum este și piesa, interpretele uitînd de oboseală, stress-ul filmărilor și…biciclete.

Alături de ele în videoclip apar Mircea Cazan (care de altfel cîntă în piesă la bouzoukia) și ansamblul de dansuri grecești Ellas; make-up artist Miki Ioniță. Ținutele din videoclip sînt realizate de Raluca Tănase, care după cum se știe are o casă de modă, în lanul de grîu surorile fiind înveșmîntate în ținute inspirate din portul tradițional grecesc.

Iată ce au declarat fetele de la Bambi: ”Suntem foarte încîntate de noul nostru single, ”Leyla”, l-am cîntat în concerte și ”prinde” foarte bine. Este o piesă veselă, de sezon…vara asta o pornim spre mare pe biciclete!”.

 

Octavian URSULESCU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.