Liberalii nu iau în discuţie o nouă suspendare a lui Băsescu

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu nu este „nici posibilă, nici oportună, nici dorită de PNL”.

Întrebat de un jurnalist cum comentează declaraţia lui Dan Voiculescu referitoare la suspendarea lui Băsescu, Iohannis a spus, potrivit Agerpres: „Mi se pare o gogoaşă. Nu s-a discutat în PNL aşa ceva şi cei pe care îi cunosc eu nu merg pe susţinerea unei suspendări.”

Prim-vicepreşedintele PNL s-a arătat deranjat şi de declaraţiile colegilor săi de partid care au afirmat că îşi doresc o nouă suspendare a lui Băsescu.

„Că anumite voci izolate din PNL s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, e partea a doua a chestiunii. Pe mine, sincer, m-a deranjat un pic că prin acele voci, care nu au nicio acoperire în conducerea partidului pe această temă, s-a creat impresia că PNL vrea o suspendare. PNL nu vrea o suspendare. Ar fi o prostie acum, când mai este un an de mandat de preşedinţie”, a spus Klaus Iohannis.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.