Ludovic Orban, dezamăgit de acceptarea lui Stănișoară în PNL

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat că trecerea lui Mihai Stănișoară de la PDL la PNL i-a stârnit „greață”.

„Dar să umpli partidul cu astfel de oameni, de la Ovidiu Marian, până la Plăcintă, de la Stănişoară, care încă o dată spun: dacă ai fost într-o barcă nu schimbi barca aşa. Sau măcar, dacă tot l-a primit, să nu facă conferinţă de presă, domnule, în care să apară alături de Stănişoară. Sincer, mie mi s-a făcut foarte… aproape greaţă! Aproape greaţă mi s-a făcut de această imagine”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anunţat miercuri că trece la PNL.

„Intru în PNL asigurandu-i pe colegii mei liberali că voi fi un partener sincer, loial (…) Un lucru imi este extrem de limpede astăzi: singurul partid care poate susţine şi implementa politici de dreapta, în România, este PNL. Mă alături preşedintelui Crin Antonescu şi a colegilor liberali în proiectul de desăvârşirea construirii dreptei în România. (…) Sunt un om care nu se uită cu mânie spre trecut. Am luat hotărârea să intru în echipa PNL după o chibzuinţă intensă. Un lucru e limpede azi – singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL, a declarat Mihai Stănişoară, într-o conferinţă comună susţinută împreună cu liderul PNL, Crin Antonescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.