De 8 Martie, ecografii gratuite pentru depistarea nodulilor la sâni

De 8 Martie, femeile interesate de depistarea şi tratamentul nodulilor la sâni, pot beneficia de evaluari ecografice gratuite oferite de clinicile „Breast Care Clinic” din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Iaşi, Timişoara, Tg. Mureş, Tulcea, Oradea, Piatra Neamţ, Baia Mare, Sibiu, Râmnicu Valcea şi Vaslui. Ecografiile sunt făcute de medici specialişti, cu experienţa în România.

Mii de femei sunt diagnosticate anual cu fibroadenom mamar, o leziune benigna determinata de cresterea excesiva a testului mamar, sub forma unor noduli. In pofida caracterului benign, fibroadenoamul mamar poate cauza diformitate fizica din cauza dimensiunilor mari la care poate ajunge si poate produce persoanelor afectate, disconfort sau suferinta psihica. Intrucat nu exista potential malign (cancer) al fibroadenoamului mamar, nu este necesar tratamentul pe baza oncologica dar evolutia lui poate duce la necesitatea unei interventii chirurgicale.

Pentru prevenirea accentuarii acestei afectiuni, medicii recomanda consultatii periodice. Specialistii Breast Care Clinic vin in intampinarea femeilor pentru a le ajuta sa depisteze si sa trateze corect fibroadenomul mamar. “Stim cat este de important pentru femei sa aiba confortul de a se simti bine in pielea lor. Prin diagnosticarea la timp a fibroadenomului mamar acestea pot evita disconfortul generat de dimensiunile mari ale nodulilor si eventualele interventii chirurgicale la care sunt nevoite sa apeleze pentru tratarea acestora. Dorim ca ziua de 8 Martie sa devina o traditie in clinicile noastre iar femeile sa beneficieze de cele mai bune solutii pentru tratarea afectiunilor la san” a declarat Florin Zlate, director administrativ Breast Care Clinic.

Programarile se pot face la clinica din Bucuresti, la numarul de telefon 021.30.17.696 sau online pe site-ul clinicii www.breastcareclinic.ro. Femeile sunt asteptate si pe pagina de Facebook/BreastCareClinic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.