Macovei: Agenda USL seamănă cu agenda mafiei

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a semnat următoarea declaraţie de presă referitoare la propunerea PNL pentru conducerea Ministerului Transporturilor:

„Posibila numire a lui Silaghi. Agenda USL seamana cu agenda mafiei! Citesc in presa ca Ovidiu Silaghi l-ar inlocui pe inculpatul Fenechiu la conducerea Ministerului Transporturilor. Silaghi are si el probleme cu Agenția Națională de Integritate, avand termen in 2014 la Inalta Curtea de Casatie si Justitie in procesul in care a contestat raportul ANI si, daca pierde, exista posibilitatea reluarii procedurilor privind o suma de bani nejustificata in opinia ANI. Poate castiga, poate pierde. Tot Silaghi este cel care de ani de zile se chinuie sa mute Registrul Comertului la Camera de Comert pe mosia prietenului liberal Vlasov, pentru a controla datele societatilor comerciale din Romania.

Problema esentiala legata de numirea lui Silaghi este urmatoarea: USL nu are candidati nepatati si profesionisti pentru postul de ministru al Transporturilor ? USL nu are candidati care in cariera lor sa fi facut ceva pentru romani si sa fi urmarit interesul public? Ce a facut Silaghi pentru romani si Romania? Eu imi amintesc cum facea exact invers inainte de aderare, adica tot incerca sa puna mana pe Registrul Comertului, desi asta ducea la imposibilitatea aplicarii mai multor Directive europene privind societatile comerciale si, deci, primejduia aderarea Romaniei la UE.

De fapt, eu cred ca Ponta, Antonescu si alti X de prin USL nu vor sa propuna un candidat curat la acest minister pentru ca agenda USL seamana, mai degraba, cu agenda mafiei. Romanii trebuie sa vada si sa stie cine si cum tradeaza drumul nostru european cat nu este prea tarziu.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.