Macovei: Ponta şi Corlăţean vor să scape de MCV

Premierului Victor Ponta şi ministrului Titus Corlăţean „nu le pasă deloc” de interesul ţării de a adera la Schengen, ci „de propriile interese – să scape de MCV şi să nu mai fie întrebaţi de ce nu au dat afară din Guvern miniştrii trimişi în judecată”, este părerea europarlamentarului PDL Monica Macovei.

„În primul rând, se potriveşte proverbul ‘prostul nu e prost destul până nu e şi fudul’, pentru că asta e situaţia în care ne pun Ponta şi Corlăţean. Dar este tragic. Nu ne putem opri la acest proverb şi râde. Este tragic pentru că, în realitate, ceea ce fac este să schimbe direcţia Vest a României şi să ne trădeze. (…) În Uniunea Europeană nu am intrat spunând: ?Sunaţi-ne voi când vreţi?, pentru că noi am vrut să intrăm şi ne-am apucat să ne pregătim şi să facem tot ce trebuia să facem. La fel e şi cu Schengen. Noi vrem să intrăm în Schengen”, a spus Macovei, duminică, la Târgovişte.

„Aş mai spune că am convingerea că, de fapt, nu le pasă deloc de interesul nostru să intrăm în Schengen, ci le pasă de propriile interese, şi anume să scape de MCV, să nu mai fie întrebaţi de ce nu au dat afară din Guvern miniştrii trimişi în judecată sau cercetaţi, de ce au parlamentari cu probleme de integritate, de ce se cere transparentizare pe procesul de numire a procurorului general”, a afirmat Monica Macovei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.