Mai sunt câteva zile de înscriere pentru programul de voluntariat oferit de AIESEC

AIESEC Bucureşti invită doritorii să se înscrie până pe data de 21 martie, pentru programul internaţional de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). Au de ales între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie ş.a. şi timp de minim şase săptămâni pot fi parte a unei experienţe internaţionale, în ţări precum Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia etc.

Indiferent de ţara în care alegi să pleci, din cele partenere, vei avea alături, pe tot parcursul experienţei tale, echipa AIESEC din ţara gazdă. Vei lucra într-un mediu internaţional, cu tineri care au ales, ca şi tine, să facă voluntariat printr-un program AIESEC, iar reţeaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienţă de schimburi interculturale în Bucuresti şi în lume, siguranţa şi varietatea opţiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP şi echipa AIESEC Bucureşti îţi va oferi suportul pentru selectarea şi aplicarea pentru un program, apoi pentru obţinerea vizei şi a altor documente necesare. Totodată, vei avea parte de traininguri de pregătire pentru ca experienţa ta internaţională să fie de neuitat.

În plus, poţi participa marţi, pe 19 Martie, între orele 17:00 – 20:00 la evenimentul AIESEC Global Citizen Meeting, la Facultatea de Geologie şi Geofizică, în Amfiteatrul 2A. În cadrul acestui eveniment, vei afla mai multe despre AIESEC şi despre internshipurile pe care le oferă si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate în diverse ţări cu programul Global Community Development.

Te poţi înscrie pentru acest program de internshipuri pe site-ul AIESEC Bucureşti (http://www.aiesecbucharest.ro ) până pe 21 Martie, urmând ca între 22 – 25 martie să aibă loc interviurile de grup, iar între 27 – 29 martie cele individuale. După aceste două etape are loc perioada de inducţie care se desfăşoară între 1-10 aprilie. Între timp, îți poți căuta deja internshipuri și poți începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc între 12 – 14 aprilie.

Despre AIESEC Bucureşti
AIESEC București este parte a celei mai marii organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, în prezent în 14 orașe.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.