Marsul Regal- Monarhia Pentru Viitor, 10 noiembrie, Bucureşti

ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI cheamă toţi românii, duminică, 10 noiembrie 2013, la ora14:00, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, la Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, pentru a-l sărbători pe Majestatea Sa Regele Mihai I cu ocazia zilei de naştere din 25 octombrie 2013 şi a celei onomastice din data de 8 noiembrie 2013 şi pentru a sustine proiectul de constituţie monarhică pe care A.N.R.M. îl are în lucru, urmând să fie lansat în dezbatere publică în perioada care urmează.

De asemenea, solicitam Parlamentului Romaniei sa modifice articolul 152 din Constitutie in sensul eliminarii formei republicane de guvernamant dintre materiile constitutionale ce nu pot face obiectul revizuirii. In acest fel, dorim sa redam cetatenilor Romaniei, indiferent de optiunea lor, dreptul suveran si neingradit de a-si alege singuri si liber forma de guvernamant.

ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI îndeamnă participanții să vină cu steagurile României Regale și cu flori şi să manifeste pentru sfârșitul republicii toxice, impusă de tancurile sovietice în 1947, condusă azi de politicieni corupți, și pentru a cinsti memoria martirilor primei manifestații anticomuniste din România de la data de 8 noiembrie 1945.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.