Samsung lansează campania GALAXY 11 – Pasiunea pentru fotbal

Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat o campanie globală de marketing pe mai multe platforme, intitulată GALAXY 11. Campania va urma drumul a 11 jucători de fotbal de top atunci când se întâlnesc și încearcă să salveze Pământul de dominația extraterestră. Samsung a recrutat legenda fotbalului internațional, Franz Beckenbauer, pentru a fi managerul echipei GALAXY 11 și pentru a anunța, pe 11 noiembrie, primul jucător care se va alătura echipei în calitate de căpitan.

Povestea GALAXY 11 va fi dezvăluită pe capitole, în lunile următoare, și va fi adusă la viață pe toate dispozitivele Samsung GALAXY, pe platforme online și rețele sociale. Campania urmărește recrutarea și instruirea echipei GALAXY 11 în timpul pregătirilor pentru un meci disputat pe un teren virtual de fotbal împotriva extratereștrilor. Pe măsură ce povestea continuă, fanii din întreaga lume vor avea mai multe oportunități de a viziona și de a participa activ la campanie.

GALAXY 11 reprezintă cel mai recent exemplu de campanie inovatoare dezvoltata de Samsung pentru a reuni tehnologia cu pasiunile fanilor.

„Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume și Samsung admiră puterea fotbalului de a fi o forță unificatoare, de a aduna și conecta o comunitate mondială de fani pasionați,” a declarat Younghee Lee, vice-președinte executiv al Global Marketing, IT & Mobile Divisional Samsung Electronics. „Prin această campanie unică, Samsung dorește să combine dragostea universală a fanilor pentru fotbal cu cea pentru dispozitivele GALAXY. Sper ca aceasta campanie să stimuleze imaginația și să vă invite pe toți la momente interesante”.

Începând cu 21 octombrie, fanii fotbalului din întreaga lume au folosit cu entuziasm rețelele sociale pentru a discuta despre sensul Cercurilor Misterioase și hashtag-ul #WinnerTakesEarth care apare în locuri emblematice, inclusiv Muntele Sugarloaf din Rio de Janeiro, pe panouri în piata Times Square din New York și pe terenurile de fotbal de la Mlaștinile Hackney din Londra. Curiozitățile au atins punctul culminant în urma apariției persoanelor îmbrăcate în robe misterioase, toate afișând simbolurile similare, la ultimele meciuri pe teren propriu pentru Chelsea, Bayern Munchen și Juventus FC.

Cel mai recent este un interviu cu Franz Beckenbauer, care a apărut pe canalul YouTube Mysterious Circles (www.YouTube.com/MysteriousCircles), în care acesta discută planurile sale de a forma o echipă alcătuită din cei mai buni fotbaliști din lume.

„Sunt încântat de parteneriatul cu Samsung în această campanie unică și mă bucur să fiu managerul echipei GALAXY 11. Este o oportunitate frumoasă pentru fanii fotbalului să se întâlnească și să susțină un scop comun”, a spus Franz Beckenbauer. „Samsung are o istorie în crearea unor campanii unice, care conectează oamenii în jurul unor pasiuni comune și aștept cu nerăbdare să avem fanii alături de noi în această călătorie incredibilă.”

În următoarele săptămâni, Samsung va dezvălui toți cei 11 jucători care vor alcătui echipa GALAXY 11. În decembrie, lumea va putea să vadă și să urmeze drumul dramatic al întregii echipe GALAXY 11, atunci când aceasta va începe pregătirea pentru o confruntare epică.

Samsung pune la dispoziția fanilor mai multe canale online care le vor permite acestora să urmărească și să participe la călătoria echipei GALAXY 11. Pentru a afla mai multe, fanii pot vizita:

• Microsite: www.theGALAXY11.com
• Tumblr: www.theGALAXY11.Tumblr.com
• Facebook: www.Facebook.com/SamsungMobile
• Twitter: www.Twitter.com/SamsungMobile
• YouTube: www.YouTube.com/SamsungMobile
• ChatON: www.ChatON.com/GALAXY11

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.