10 tone de legume şi fructe donate în cadrul campaniei "Suflet de Copil"

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, împreună cu Inspectoratul Şcolar Sector 6, a iniţiat campania „Suflet de Copil”.

 

Astfel, toţi copiii din grădiniţele de pe raza Sectorului 6 au participat la această campanie de colectare  de fructe şi legume pentru bătrânii din sector.

 

În urma acestei colecte s-au strâns aproximativ 10 tone de fructe şi legume care au fost donate de „prichindeii” din grădiniţe, bătrânilor de la Compexul de Servicii Sociale „Floare Roşie” şi de la Centrul pentru persoane vârstnice „Sf. Mucenic Fanurie” din Sectorul 6.

<<„Bunătatea dă naştere la bunătate” şi „ Fapta bună este pentru om cunună” – aceste proverbe sunt adevărate, iar noi am încercat prin această campanie să le arătăm celor mici că bunătatea este o calitate umană fundamentală şi temelia celorlalte virtuţi care ies la iveală, cel mai adesea, prin acţiunile altruiste pe care le facem şi în care ne implicăm cu devotament >>, a declarat Primarul Sectorului 6,  Rareş Mănescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.