Miliardari cu averi în afara topurilor

Topurile bogaţilor realizate de Fortune, Forbes sau Bloomberg nu includ toţi bogaţii lumii.

Astfel, Hassanal Bolkiah, sultanul Bruneiului, are o avere netă de 20 de miliarde de dolari. Şi asta este o estimare făcută acum zece ani.

Anumite surse spun că sultanul deţine 600 de maşini de lux Rolls Royce. Locuieşte în cea mai mare reşedinţă din lume: 1.800 de camere la dispoziţia lui, în care s-au investit 350 de milioane de dolari.

Dawood Ibrahim este unul dintre cei mai bogaţi traficanţi din lume. Averea discretului gangster depăşeşte 7 miliarde de euro. El este cunoscut pentru o serie de explozii din 1993.

Kim Jong Un. Estimările neoficiale sugerează că liderul Coreei are o avere care depăşeşte 5 miliarde de euro. Atacurile cibernetice, sclavii din lagărele de muncă şi vânzarea resurselor naturale ale ţării l-ar fi îmbogăţit, afirmă mass-media internaționale.

Bashar al-Assad, liderul sirian, se presupune că are banii ascunşi în întreaga lume şi că averea sa reală ar atinge 120 de miliarde de dolari.

Liderul rus, Vladimir Putin, ar deține o avere de 200 de miliarde de dolari, afirmă un „partener de afaceri”. Dacă este adevărat, Putin ar fi cea mai bogată persoană de pe planetă.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.