Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Minifotbalul face un pas mare la nivel internațional

Publicat: duminică, 07 aprilie 2013

În luna martie a anului trecut, la Praga, a luat ființă Federația Europeană de Minifotbal, for la înființarea căruia au contribuit 15 federații naționale. Președinte al European Minifootball Federation a fost ales Răzvan Burleanu, românul care s-a remarcat la nivel european pentru rezultatele organizatorice și competiționale obținute în fruntea Federației de Minifotbal din România.

La finalul acestei săptămâni la Birmingham, în Marea Britanie, va avea loc un alt moment care marchează istoria minifotbalului, și anume, fondarea Federației Internaționale de Minifotbal care va avea sediul permanent la Londra. Evenimentul îi va reuni pe reprezentanții federațiilor de minifotbal din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și de pe bătrânul continent, europenii fiind principalii promotori ai acestui frumos sport unde echipa națională a României este triplă campioană europeană.
Cu această ocazie vor avea loc și alegerile pentru desemnarea conducerii noului for mondial, precum și stabilirea strategiei de dezvoltare a minifotbalului la nivel internațional. Întrebat dacă va candida pentru o funcție de conducere, Răzvan Burleanu, președintele European Minifootball Federation ne-a declarat: ”Înainte de toate vreau să fac remarcat faptul că este un eveniment de maximă importanță pentru dezvoltarea minifotbalului la nivel internațional. Chiar dacă noi, europenii, suntem cei mai activi promotori ai minifotbalului la nivel mondial, vă asigur că însăși necesitatea înființării Federației Internaționale a venit ca urmare a dimensiunii tot mai mari pe care acest sport a căpătat-o pe tot mapamondul. Vorbim practic de un real fenomen social care cuprinde în prezent milioane de practicanți din toată lumea. În privința ocupării unei funcții de conducere, am ales să nu candidez pentru poziția de președinte dat fiind faptul că în momentul de față activitatea mea se concentrează pe promovarea minifotbalului la nivel național și european și pe instituționalizarea unui model de bună guvernanță sportivă la nivelul celor două foruri pe care le conduc.”
Răzvan Burleanu va ocupa totuși una din funcțiile de vicepreședinte care va reveni reprezentantului Europei în cadrul forului internațional.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=4034

Publicat de la data apr. 7 2013. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

13 septembrie 2019, 14:59
 

E
Soare
29°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 31°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 21%
Vânt: 7 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 5
Răsarit: 6:52
Apus: 19:31
Prognoza 14 septembrie 2019
Zi
 

NNE
Predominant însorit
29°C
Vânt: 7 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 5
Noapte
 

ENE
Predominant senin
14°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 5
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 228.700 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team
Gay Cams Livejasmin.com Wpadvanced Newspaper Theme