Mircea Geoană: Crin Antonescu, candidatul oficial la prezidențialele din 2014 pentru PSD

Candidatul oficial la prezidențialele din 2014 pentru PSD este Crin Antonescu, a declarat, duminică, senatorul PSD Mircea Geoană, răspunzând astfel unei întrebări vizavi de o proprie candidatură.

„Anul 2013 trebuie să fie un an în care nu avem nevoie de tensiuni în USL. Sunt convins că, din punct de vedere al ceea ce ştiu şi pot să fac, sunt probabil cel mai potrivit om să fie preşedintele României. Din punct de vedere al partidului din care fac parte şi l-am condus, avem un candidat oficial în persoana lui Crin Antonescu şi atâta vreme cât eu spun că în 2013 în congelator cu tensiunile din USL, nu o să fiu eu cel care să arunc în aer o înţelegere politică cu liberali”, a răspuns Geoană în cadrul emisiunii ”După 20 de ani”.

Geoană a spus că nu poate să nu constate că există o realitate politică pe care trebuie să o respecte.

„Azi, din punct de vedere politic, şi pentru 2013, USL are un candidat, PSD are un congres în care a stabilit că avem un candidat, preşedintele Victor Ponta susţine acest candidat. Oricât de mult ne-am dori eu, sau Sorin Oprescu, să ajungem în poziţia pe care cred că eu unul am şi câştigat-o în 2009, nu pot să nu constat că există o realitate politică pe care trebuie să o respectăm”, a mai spus Geoană.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.