Mircea Lucescu a semnat un nou contract cu Şahtior Doneţk

Tehnicianul român Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk pentru următorii doi ani.

Patronul echipei Șahtior, Rinat Ahmetov, l-a invitat pe ”Il Luce”, duminică, la “Donbass Arena”, pentru a discuta viitorul campioanei Ucrainei, infomrează EVZ.

Astfel, Ahmetov a vrut să pună capăt zvonurilor conform cărora Lucescu urma să părăsească din vară gruparea ucraineană Şahtior Doneţk.

Mircea Lucescu o antrenează pe Şahtior din vara anului 2004, echipă alături de care a obţinut şase titluri, patru Cupe şi patru Supercupe ale Ucraine, plus Cupa UEFA, în 2009.

Eliminat de Borussia Dortmund în optimile Ligii Campionilor din acest an, Mircea Lucescu şi-a informat apropiaţii că se gîndeşte să plece de la Şahtior, pe fir intrînd echipe mari, precum Inter Milano sau PSG. Mai mult, s-a zvonit că Beşiktaş şi Galatasaray încearcă să-l aducă înapoi în campionatul Turcei pe antrenorul care a cucerit titlul cu ambele formaţii. Patronul ucrainienilor, Rinat Ahmetov, a înţeles că Şahtior este în pericol să-şi piardă antrenorul şi i-a prelungit contractul cu doi ani.

În România, Mircea Lucescu a cîştigat un titlu cu Dinamo, ca antrenor. Are în palmares şi un campionat cucerit ca tehnician al Rapidului.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.