Mircea Sandu, despre retrogradarea Rapidului: Eu am fost împotriva barajului

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, nu se simte vinovat pentru scandalul retrogradării Rapidului de către TAS, precizând că el a fost de la bun început pentru ideea a 17 echipe în Liga 1.

”Este logic să punem în executare decizia TAS-ului. Singurul vot împotriva barajului a fost votul președintelui FRF. Totul este acoperit prin documente. Deci am votat împotriva propunerii LPF cu 18 echipe și am votat împotriva barajului”, a explicat Sandu.

Acesta a insistat că nici Rapidul și nici Chiajna ”nu îndeplinesc condițiile de a participa în Liga 1”, precizând că cea de-a doua echipă a fost retrogradată pe terenul de joc, încălcând o condiție de a evolua în Liga 1.

În final, Mircea Sandu acuză Liga Profesionistă de Fotbal pentru susținerea variantei cu 18 echipe.

„LPF a încălcat prevederile regulamentelor și statutelor în momentul în care a cerut 18 echipe în campionatul național. Înțeleg că fotbalul fără bani nu se poate, dar nici să fii sluga televiziunilor nu mi se pare corect. Mi se pare că trebuie să ai o doză de curaj să introduci cu forță o echipă în campionat”, a conchis acesta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.